emerald-leadership-academy

Emerald Leadership Akademija je tako imenovani univerzum emeraldnih vodij.

V okviru akademije si prizadevamo za pripravo in izpeljavo najbolj ekskluzivnih individualnih in skupinskih programov s področja mentalne, emocionalne in spiritualne rasti, ki so namenjeni novodobnim vodjem oz. emeraldnim vodjem.

Emeraldni vodje so vodje, ki s svojim zgledom pozitivno vplivajo na življenja tistih, ki jih vodijo. Emeraldni vodje so vodje, ki s svojim vzorom navdihnejo druge, da izkoristijo svoj polni potencial.

Verjamemo, da resnično uspešno vodstvo ni povezano z zasedbo položaja vodje v organizaciji, temveč je povezano z osebnostno odličnostjo osebe, ki mesto vodje zaseda.

Emeraldni vodje so tisti vodje, ki se s pomočjo naših posebej oblikovanih programov osvobodijo strahu in omejujočih prepričanj, dvignejo nivo zavesti in ponotranijo naše ključne vrednote: avtentičnost, kongruentnost in integriteto.

Zakaj smo izbrali ime Emerald Leadership Akademija?

Emerald je eden najlepših zelenih kamnov in obče velja za kamen srca. Je simbol univezalne ljubezni in inspiracije, kot tudi sočutja in harmonije. Zaradi zelene barve je povezan s simbolom ponovnega rojstva, pomladi ter kreativnosti, prav tako pa naj bi odpiral vrata novim možnostim.

Ker je emerald kamen srca, smo ime izbrali, ker si želimo, da emeraldni vodje vodijo s srcem in z vzorom. Želimo si, da bi bili inspiracija za druge ter da bi vodili ljudi od znotraj navzven in ne od zgoraj navzdol. Prizadevamo si, da bi njihovi nameni in dejanja temeljili na ljubezni, sočutju in harmoniji ter da bi tako na enostaven način odpirali nove možnosti v življenjih drugih ljudi.

Postani Emerald vodja!

Deli naprej ...