polonina-terapija

V dve stvari močno verjamem. Prva stvar je moč ljubezni in druga stvar je, da ima vsakdo izmed nas dva glavna namena v tem življenju.

Prvi namen je spoznati oz. odkriti kdo smo pod tančico socialnega pogojevanja in pričakovanj. In drugi, da uporabi svoje življenjske izkušnje, posebne sposobnosti in talente in doprinese nekaj novega, svežega na ta svet in ga tako naredi lepšega za vse nas, kot tudi za vse prihodnje generacije.

Skladno s to filozofijo, ki je rezultat mojih življenjskih izkušenj in naukov, sem razvila popolnoma unikatno in novo terapijo, ki sem jo poimenovala Polonina terapija.

Kakšen je namen Polonine terapije?

Namen Polonine terapije je posameznikom pomagati stopiti v stik z njihovo resnično naravo in pričeti živeti življenje s te dimenzije.

Filozofija povezana s Polonino terapijo, je preprosta. Vsi se rodimo kot nepopisan list papirja. Kasneje pa se v procesu socializacije priučimo različnih strahov in omejujočih prepričanj, ki nam preprečujejo izraziti svoj polni potencial. To nas oropa življenja, ki bi ga lahko živeli. Oropa nas občutenja sreče, radosti, zadovoljstva, vitalnosti in izpolnjenosti.

S pomočjo Polonine terapije posameznik dvigne vibracijo na tisto raven, na kateri se prične vesolje odzivati njihovim srčnim željam in postane polno odgovoren kreator svojega življenja.

Iz česa je Polonina terapija sestavljena?

Z namenom, da v življenju posameznikov ustvarim učinkovite spremembe, kombiniram številne metode vključujoč nevro-lingvistično programiranje, čuječnost, zdravilne meditacije, spiritualne nauke in moje močno transformativne Brillinat Glow energetske terapije.

V procesu samem uporabljam močno razvito intuicijo, ki me vodi skozi celoten proces in mi omogoča enostavno prepoznavanje energetske slike stranke kot tudi kje se življenjska energija ustavlja in kako vzpostaviti njen ponovni prosti pretok.

inner-glow-therapy-1

Je resnično prepričanje, da je za vsako globoko spremembo potrebno veliko časa in temeljita analiza osebne zgodovine?

Moram priznati, da se veliko ljudi čudi, kako je možno v tako kratkem času doseči tako globoko transformacijske rezultate s pomočjo Polonine terapije, predvsem pa jih čudi kako je to mogoče brez posebne dolgoletne analize osebne zgodovine in življenjskih izkušenj.

Naj najprej poudarim, da se časi spreminjajo. Terapije, ki učinkujejo zgolj na ravni našega racionalnega mišljenja in delovanja, so zastarele in ne prinašajo željenih rezultatov.

Med Polonino terapijo ne posvečam veliko pozornosti tistemu, kar mi oseba pove, temveč sporočilom, ki jih oseba dostavlja iz svoje podzavesti in nadzavesti preko moje intuicije. V zelo kratkem času tako lahko osebi pomagam definirati glavni vzrok za težave in izzive, s katerimi se v življenju sooča in potem vodim osebo skozi proces energetske razrešitve situacije.

Včasih so za razrešitev situacije potrebni tudi določeni koraki, ki jih mora oseba izpeljati, pri čemer strankam stojim ob strani in jim nudim potrebno podporo in mentorstvo. Najbolj izstopajoča razlika, ki jo posamezniki opazijo med Poloninimi terapijami in ostalimi terapijami je sigurno ta, da gre za tako globok proces čiščenja strahov in omejujočih prepričanj, da po terapiji stranke zlahka usmerijo življenje v smer, ki si jo želijo, saj se počutijo zelo lahke in polne energije.

Za izpeljavo potrebnih sprememb ne potrebujejo veliko motivacije, sploh pa ne trdega dela, kot so vajene stranke v običajnih procesih coahinga in tradicionalnih terapij. Prav tako se čutijo zelo pogumne, da se soočijo z vsemi možnimi izzivi, ki jih življenje postavi na njihovo pot z zvrhano mero navdušenja in nasmehom na obrazu.

Koliko časa traja Polonina terapija?

Vsaka terapija traja 90 minut. Na začetku se temeljito pogovorimo o situaciji, s katero se stranka sooča in ki bi jo rada spremenila, potem se definira glavni vzrok težave oz. izziva, nato pa se ne energetski ravni sprostijo blokade, da energija lahko spet prosto steče.

Ali je možno izpeljati Polonino terapijo preko Skypa oz. podobnih aplikacij?

Seveda je možno. Določimo datum in čas za naše virtualno srečanje in potem se pogovorimo. Skozi proces terapije vas lahko vodim na enak način, kot če bi bili v moji fizični prisotnosti.

BODIMO V STIKU

Mnenja strank

annikken-holm

Bolečine v predelu mojega spodnjega dela trebuha in mojih rodil ter vzroka zanje mi ni uspel pozdraviti oz. najti nihče od tisočih zdravnikov, ki sem jih obiskala v zadnjih 10 letih mojega življenja. Potem sem srečala Polona in se odločila za njeno terapijo. Polona je odlična bralka ljudi. Zdelo se mi je, da me bere kot odprto knjigo oz da vidi skozi mene. O meni je vedela veliko več, kot sem jaz vedela o sebi in tako rečeno držala mi je ogledalo, da sem lahko razumela sebe v popolnoma novi luči.

Veliko fokusa sva posvetili ranjeni deklici globoko v meni, vodila me je globoko vase, da sem doumela vzrok mojih težav, s katerimi sem se soočala. Kar naenkrat sem razumela zakaj sem trpela toliko bolečine in potem me je vodila k procesu zdravljenja te bolečine.

Ko sem se tisti večer vrnila domov, prvič po neštetih letih nisem več čutila bolečine.

Vem, da me čaka še nekaj dela kar se tiče mojega odnosa s samo seboj, vendar sedaj vsaj vem, da imam vsa orodja za rešitev problemov v sebi in jih ne rabim iskati v svetu zunaj sebe. Le zaupati si moram.

Polona nam ta orodja pomaga najti in jih uporabiti. Zaradi nje imam sedaj upanje v lepšo prihodnost, vem kako delati na sebi in kako slediti svojim sanjam in ciljem.

Hvala Polona, moje življenje si spremenila na boljše, in večno ti bom hvaležna za to. Si ženska, ki jo občudujem in se po njej zgledujem. Svet potrebuje več Polon.

Anniken Holm - študentka, Norveška

sissel-widding

Imela sem izjemno priložnost, da sem izkusila Polonino terapijo. Bila sem zmedena, čutila sem, da sem na napačni poti v življenju. Kljub temu, da sem mojstrica nevro lingvističnega programiranja, nisem mogla uporabiti njegovih tehnik za razrešitev mojih dilem. V samo nekaj minutah dela s Polono, je vse postalo jasno in ozavestila sem, kaj si v življenju resnično želim.

Polona mi je pomagala prisluhniti moji duši, me energetsko podprla z njeno energijo in od tod naprej so bile vse stvari enostavne.

Njeno terapijo bi močno priporočila vsem tistim, ki si želite v življenju najti pravo smer in potrebujete pri tem podporo.

Sissel Widding - coachinja, Norveška

jane-hjartaker

Polona je srčna nosilka svetlobe, ki ti pomaga najti svoj resnični jaz z njenim znanjem in modrostjo.

Jane Hjartåker - zdravilka, Norveška

randy-sanders

Polona je izredno dober detektiv, ki te vodi globoko v svojo notranjost, da odkriješ vzroke svojih težav. Takoj je sposobna opaziti kateri deli tvoje osebnosti niso uravnoteženi in jim posveti pozornost, hkrati pa ti jih pomaga ozdraviti.

Takoj po terapiji z njo, sem bila pripravljena svetu pokazati novo, veliko izboljšano verzijo sebe. Pripravljena sem na nov začetek v življenju.

Randy Sanders - umetnica, Norveška

line-ann-hansen

Jaz, Line, ženska, ki bi že več kot dve desetletji rada odkrila svoj resnični jaz, sem bila tako srečna, da sem uspela spoznati to čudovito žensko na dveh srečanjih.

Spoznala sem jo, ko je v mojem mestu, Sortland na Norveškem, vodila delavnico, na kateri je opisovala svojo življenjsko pot. Ta dogodek je bil zame zelo čustven, saj se mi je zdelo, kot bi opisovala mene, moje življenje in moje dnevne izzive.

Ob drugem srečanju pa sem imela možnost preživeti štiri zaporedne dni s Polono. Od začetka se sploh nisem mogla fokusirati na njene besede, saj sem bila tako navdušena nad bleščečo modro belo avro, ki je obdajala njeno telo.

Ko sem v otroštvu skrila svoj pravi jaz, sem se obdala z neprebojnim oklepom, ki me je varoval pred svetom. Da bi se osvobodila tega oklepa, sem rabila pustiti preteklost za sabo in odpustiti za vse, kar se je zgodilo.

Preko terapij s Polono sem dobila natančen vpogled v tudi razlog, zaradi katerega sem bila v otroštvu pogosto trpinčena s strani mojih vrstnikov in tudi vpogled v to kako me je slednje zaznamovalo za celo življenje.

Ostali udeleženci in jaz smo izkusili močne transformacije med terapijami s Polono, zame najmočnejša sprememba pa se je zgodila tik pred koncem vikenda. Tedaj se je Polona pričela ukvarjati z mojo identiteto. To je bil zame najverjetneje največji izziv, ki sem ga kadarkoli izkusila v življenju. Počutila sem se potisnjeno v kot. Potem pa se je zgodilo. Končno sem dojela kdo sem, prišla sem v stik s svojo resnično naravo. Moje dlani je zajel ogenj. Zdelo se je, kot bi se goreča masa pretakala v mojih dlaneh. Česa takšnega nisem izkusila še nikoli v življenju. Posledično se je v meni naselil neizmeren mir in končno so se vsi koščki sestavljanke sestavili skupaj.

Sedaj čakam dan, ko se spet srečam z mojo lepo prijateljico. Vem, da bo ta dan prišel. In ko ga dočakam, bom uživala vsako minuto teh trenutkov.

Line Ann Hansen - učiteljica, Norveška

suzana-cavka-divcic

Polona ima močno intuicijo, čuti človeka in ga vodi do stika s seboj, da najde rešitve za svoje probleme. Ima naravno danost, da vidi, kje ima človek blokade, ki ga ovirajo v življenju, da zaživi srečno in svobodno. Je polna ljubezni in sočutja. Hvaležna sem, da sem jo spoznala.

Suzana Čavka Divčič - Slovenija