vikend-odklop-za-zenske

Popolni vikend odklop za ženske – 3. in 4. 11. 2018, Kranjska Gora (Slovenija)

· Čas branja: 6 min
Draga ženska, dovoli si biti ženstvena, dovoli si izražati …Dovoli si živeti življenje, tako kot si želiš ti, spoštuj se, dovoli si biti to kar si… Biti ženska je življenje, je ljubezen, je svetloba, je modrost, je moč, je božanstvo…

Si predstavljaš preživeti vikend v družbi žensk, ki se združijo z namenom

 • da skupaj odpotujejo v globino svoje duše in se srečajo s svojo resnično naravo ?
 • da obogatijo svojo ženstveno naravo z znanjem aromaterapije in izdelavo naravne kozmetike ?
 • da se preko povezovanja s konji naučijo pomena čuječnosti in zaupanja v življenju ?

Potem poslušaj svoje srce in …

… v kolikor v sebi čutiš DA, TO SI RESNIČNO ŽELIM in POTREBUJEM; ne izgubljaj časa in se čimprej prijavi na vikend, ki ti bo za vedno spremenil življenje in mu dodal dragocena poznanstvanepozabne izkušnje in  bogato zakladnico novih znanj ter modrosti.

Opozorilo: število prostih mest na  Popolnem vikend odklopu za ženske je omejeno na 12 udeleženk. 

Prijavi se čim prej in rezerviraj svoje mesto!

vikend-za-zenske-1
“Mir prihaja od znotraj, ne išči ga izven sebe.”

Kraj izvedbe

Hotel ALPINA, Vitranška ulica 12, 4280 Kranjska Gora
vikend-za-zenske-2
“Najboljše vezi temeljijo na popolnem zaupanju.”

Program Popolnega vikend odklopa za ženske

SOBOTA 3.11.2018

 • 09:00 – 10:30 Flow program
 • 10:30 – 11:00 Odmor
 • 11:00 – 13:00 Aromaterapija za žensko dušo
 • 13:00 – 14:00 Kosilo
 • 14:00 – 15:30 Osnove čuječnosti
 • 15:30 – 17:00 Aromaterapija in čustva
 • 17:00 – 18:00 Odmor
 • 18:00 – 19:00 Večerja
 • 19:00 – 21:00 Družabni večer 

NEDELJA 4.11.2018

 • 07:00 –  08:30 Flow program
 • 08:30 – 09:00  Odmor
 • 09:00 – 10:00  Zajtrk
 • 10:00 – 13:00  Čuječnost in povezovanje s konji 
 • 13:00 – 14:00  Kosilo
 • 14:00 – 15:30  Ženska energija in intuicija
 • 15:30 – 17:00  Meditacija z vrtnico
 • 17:00 Zaključek vikenda
vikend-za-zenske-3
“Skrivnost sreče v življenju ni v tem, da imaš vse, kar si želiš … Znati moraš le ceniti, kar imaš. “

Popolni vikend odklop za ženske bo v celoti obarvan v tančico čuječnosti. Čuječnost je umetnost življenja v sedanjem trenutku. Je vrlina, ki nam v življenju zmanjša stres ter vrne občutke sreče, veselja in zadovoljstva.

Čuječnost bomo prakticirale preko meditacije, aromaterapije in preko povezovanja s konji.

Natančneje o programu

SOBOTA 

09:00 – 10:30 Flow program

Dan bomo pričele ob 9:00 uri s posebnim poudarkom na lahkotnem prebujanju in čutenju telesa. Flow je poseben program, preko katerega se bomo s pomočjo posebnih metod in tehnik povezale s svojim telesom ter se fizično in psihično pripravile na začetek nepozabnega vikenda.

11:00 – 13:00 Aromaterapija za žensko dušo

V okviru Aromaterapije za žensko dušo se bomo najprej seznanile z osnovami aromaterapije in zeliščarstva. Sledilo bo spoznavanje ključnih eteričnih olj za žensko dušo, na koncu pa bomo izdelale vrtnično solno kopel za brezmejno razvajanje.

14:00 – 15.30 Osnove čuječnosti

V okviru tega dela se bomo seznanile z vprašanji kot so – kaj čuječnost sploh je, zakaj je ena ključnih vrlin za naše življneje ter kako jo lahko prakticiramo. Vsaka od udeleženk se bo naučila tudi osnovne tehnike prakticiranja čuječnosti. 

15:30 – 17:00 Aromaterapija in čustva 

Aromaterapija se lahko uporablja za uravnavanje naših čustev. Kako in na kakšen način izveste v tem delu sklopa. Teoretičnemu začetku bo sledil praktični del, v okviru katerega bo vsaka od udeleženk izdelala svojo osebno masažno mešanico, kasneje pa še posebno popolnoma naravno kremo za obraz. 

NEDELJA 

07:00 –  08:30 Flow program

Tako kot v soboto, bomo tudi nedeljo pričele aktivno ob 7:00 uri s posebnim poudarkom na lahkotnem prebujanju in čutenju telesa. Flow je poseben program preko katerega se bomo s pomočjo posebnih metod in tehnik, povezale s svojim telesom ter se fizično in psihično pripravile na začetek novega dne.

11:00 – 13:00  Čuječnost in povezovanje s konji 

Nedeljsko dopoldne bomo preživele v družbi plemenitih živali in sicer se bomo najprej spoznale, potem pa preko posebnih tehnik povezale s konji, temu pa bodo sledile še osnove jahanja s sproščanjem in velikim poudarkom na zavedanju lastnega telesa.

14:00 – 15:30  Ženska energija in intuicija

Nedeljsko popoldne bomo namenile ženski energiji in intuiciji. Izvedle bomo posebno meditacijo, preko katere bomo odprle kanal, po katerem se bomo povezale in okrepile svojo intuicijo. Meditaciji bo sledil kratek pogovor o izkušnjah.

15:30 – 17:00 Meditacija z vrtnico 

Ob zaključku vikenda se bomo preko posebne meditacije z vrtnico očistile vsega, kar nas bremeni in bi rade pustile za seboj, tako da bomo lahko polne novega elana zakorakale v nov teden.

Popolni vikend odklop za ženske bosta vodili

polona-workshops
Polona Muršec

Mednarodna inštruktorica NLP-ja, čuječnosti in transformacijska coachinja

Polona Muršec je mednarodno uveljavljena inštruktorica nevro-lingvističnega programiranja, čuječnosti in transformacijska coachinja. Človek in njegovo stanje zavesti sta jo fascinirala od nekdaj. V zadnjih nekaj letih je skreirala svoje globoko transformacijske programe, preko katerih se ljudje lahko spet povežejo s svojo resnično naravo, preko tega pa usmerijo življenje v smer, ki jih navdaja s srečo, veseljem, obiljem in zadovoljstvom.

maja-jensterle
Maja Jensterle

Ustanoviteljica znamke naravne kozmetike IZ DOMAČEGA PISKRA in inštruktorica jahanja

Maja je tesno povezana z naravo in konji že vse od otroštva. Zelo kmalu je pričela jahati, kasneje pa tudi tekmovati v preskakovanju ovir. Ima opravljeno licenco za inštruktorico jahanja in jahanje poučuje že dolga leta. Poleg konjev sta njena velika strast tudi aromaterapija in izdelovanje naravne kozmetike. Približno pet let nazaj je ustanovila lastno blagovno znamko kozmetike Iz domačega piskra, v prostem času pa vodi tudi delavnice, kjer predaja svoje znanje in izkušnje v zvezi z izdelovanjem naravne kozmetike.

Maja se zadnjih nekaj let ljubiteljsko ukvarja tudi z duhovno in osebnostno rastjo, preko katere je spoznala sebe, s tem pa spremenila pogled na svet, ljudi in živali. Konje dojema kot svoje velike učitelje in prijatelje polne modrosti.

Cena

Na Popolnem vikend odklopu za ženske, ki bo izveden 3 in 4. 11. 2018 v  Hotelu ALPINA v Kranjski Gori, lahko izbirate med več paketi.

Cena posameznega paketa je odvisna od vrste nastanitve, ki jo izberete.

 • PAKET 1 – Delitev štiri ali triposteljne sobe = 250,00 €
 • PAKET 2 – Delitev dvoposteljne sobe = 270,00 €
 • PAKET 3 – Enoposteljna soba = 290,00 € 

V vsakem paketu je vključeno:

 • nastanitev v Hotelu Alpina z zajtrkom
 • material za izdelavo kopeli in kreme
 • najem konjev
 • celoten program 

Informacije in prijava

Na Popolni vikend odklop za ženske se lahko prijavite preko elektronskega naslova info@polonamursec.si (sporočite na tudi svojo telefonsko številko, da vas lahko pokličemo) ali tako, da kliknete na spodnji gumb in izpolnite prijavnico.

Kliknite in se prijavite na POPOLNI VIKEND ODKLOP ZA ŽENSKE!
Deli naprej ...