jerneja-zurman

Od septembra, ko je prvič začela obiskovati vrtec, je hči imela težave z dihali (izcedek iz nosa, močno kašljanje, vnetje ušes, vročina,…), v bistvu antibiotiki in kortikosteroidi za v nosek so bili stalnica, tako, da je bila zelo malokrat v vrtcu.

Potem pa sem enkrat omenila Poloni kaj se nam dogaja in sva se dogovorili, da preizkusiva Infinity Touch terapijo.

Bilo je zelo zanimivo…hči je imela vročino, močno kašljala …ko smo se s Polono dobili je bila hči zelo nemirna, ni se hotela pogovarjati…potem pa nekje med terapijo totalen preobrat…hči se je umirila, začela s Polono komunicirati, vročina je izpuhtela, kašelj se je umiril,…

Če povzamem na kratko…v trenutku je bila zdrava, brez vročine, brez kašlja, stanje se ji je 100% izboljšalo in še vedno je zdrava.

Moj nasvet….. ne čakajte, ukrepajte čim preje…saj gre za otrokovo zdravje…. meni je iskreno žal, da sem toliko časa čakala, da nismo opravili terapije že prej….

Jerneja Žurman - Slovenija

klavdija-fortuna

V veselje mi je, da sem spoznala Polono. Tako srčno in lepo osebo, si vsak človek želi spoznati.

Par let sem imela težave z zanositvijo, ginekološke operacije. Bila sem že zelo obupana in nisem videla več svetle poti. Dokler nisem spoznala Polone in sva odstranili blokade, karme in posnele meditacijo za delo doma. Med samo terapijo sem bila popolnoma sproščena in vodljiva, kar mi je odprlo vse blokade. Polona zna lepo vodit terapijo, kar je zelo velikega pomena. Po terapiji sem bila malo bolj utrujena, kar pa je popolnoma normalno.

Doma sem pridno izvajala meditacijo in čez par mesecev zanosila. Presrečna sem. Pod svojim srcem nosim dojenčico in sem Poloni zelo hvaležna. Vedno ji bom.

Klavdija Fortuna - Slovenija

stian-foss

Od svojega rojstva sem prikovan na invalidski voziček. Polona mi je predlagala, da preizkusiva njeno terapijo in vidiva, če se da z njo vplivati na moje stanje. Brez pomislekov sem privolil. Nikoli ne bom pozabil občutkov, ki sem jih čutil v svoji glavi in po vsem telesu med izvajanjem terapije. Nikoli nisem še doživel, da bi nekdo lahko prevajal tako močno energijo v moje telo, brez da bi se me dotikal.

Kar naenkrat sem v svoji levi hemisferi začutil kako je občutek upora, ki me je držal prikovanega na invalidski voziček, začel popuščati. Vse se je zdelo enostavnejše in kar naenkrat je kri začela lahkotno teči po vsem telesu. Kot pri masaži, samo še bolj prijetno. Po terapiji je moje celotno telo začelo funkcionirati bolj celovito. Moje mišice so začele prvič v življenju sodelovati. Občutil sem nepopisen notranji mir.

Ker je moje celotno telo začelo sodelovati, sem se po terapiji prvič v življenju vpisal v fitnes. Krepim mišice nog, ker sem prepričan, da bo kmalu napočil dan, ko bom shodil …

Stian Foss - Norveška