suzana-muric

Sedim in razmišljam in dejansko ne najdem slovenske besede, s katero bi opisala čudovito dogajanje na tem seminarju.

Počutila sem se tako varno, sprejeto, prepustila sem se in se odprla za nova znanja … to, kar je sledilo je preprosto čarobno. Ob energijah, ki so se prepletale, sem se popolnoma umirila, hkrati pa sem čutila neizmerno veselje do življenja.

Pri Poloni je vse tako preprosto, pristno in iskreno … ni dolgočasne predstavitve teorije in vse povedano ima smisel … neizmerno sem hvaležna, da sem spoznala tako srčno osebo.

To je bil prvi seminar v zadnjih devetih letih, ki me ni pustil prazno v srcu in duši, ravno nasprotno, ta umirjenost in povezanost s sabo in svojim telesom je trajala in trajala in po tednu dni je še vedno polno prisotna.

Čuječnost s Polono je vsekakor nekaj, kar bi moral vsak, ne le doživeti, ampak predvsem občutiti.

Ob njej preprosto zaživiš.

Polona, hvala ker SI, zaradi tebe je svet lepši.

Suzana Murič - Slovenija

Pozdravljena Polona

Zahvaljujem se ti za pozitivno energijo, odprtost do človeka, volje do pomoči drugim in širjenju znanja notranje umirjenosti na katerega smo v današnjem hitrem tempu časa čisto pozabili ali gledali mimo, čeprav nam je dano točno pred nas, 24 ur na dan.

Vesela sem, da si me naučila kako se notranje umiriti, kako opazovati določena čustva ki nam niso najbolj prijetna (zavestna ali potlačena) brez strahu in polno mero sprejetosti in varnosti.

Človeka popelješ v tako stanje umirjenosti za katero si želi, da bi trajalo čim dalj časa.

Predvsem pa hvala, da si mi pokazala da nekaj takega sploh obstaja in da mi je vedno na voljo.

Ta seminar priporočam vsakemu, da izkusi kako bi se dejansko morali počutiti pa nam naš racionalni um govori da nimamo časa za take stvari. Postavite se na prvo mesto, nagradite se in si dovolite izkusiti notranjo umirjenost – kar je zame največja vrednota ki jo človek lahko ima, saj iz tega izhaja vse ostalo.

Teja Toman - Slovenija