annikken-holm

Anniken Holm

študentka, Norveška

Bolečine v predelu mojega spodnjega dela trebuha in mojih rodil ter vzroka zanje mi ni uspel pozdraviti oz. najti nihče od tisočih zdravnikov, ki sem jih obiskala v zadnjih 10 letih mojega življenja. Potem sem srečala Polona in se odločila za njeno terapijo. Polona je odlična bralka ljudi. Zdelo se mi je, da me bere kot odprto knjigo oz da vidi skozi mene. O meni je vedela veliko več, kot sem jaz vedela o sebi in tako rečeno držala mi je ogledalo, da sem lahko razumela sebe v popolnoma novi luči.

Veliko fokusa sva posvetili ranjeni deklici globoko v meni, vodila me je globoko vase, da sem doumela vzrok mojih težav, s katerimi sem se soočala. Kar naenkrat sem razumela zakaj sem trpela toliko bolečine in potem me je vodila k procesu zdravljenja te bolečine.

Ko sem se tisti večer vrnila domov, prvič po neštetih letih nisem več čutila bolečine.

Vem, da me čaka še nekaj dela kar se tiče mojega odnosa s samo seboj, vendar sedaj vsaj vem, da imam vsa orodja za rešitev problemov v sebi in jih ne rabim iskati v svetu zunaj sebe. Le zaupati si moram.

Polona nam ta orodja pomaga najti in jih uporabiti. Zaradi nje imam sedaj upanje v lepšo prihodnost, vem kako delati na sebi in kako slediti svojim sanjam in ciljem.

Hvala Polona, moje življenje si spremenila na boljše, in večno ti bom hvaležna za to. Si ženska, ki jo občudujem in se po njej zgledujem. Svet potrebuje več Polon.