Kundalini jogo prakticiram že dobrih 8 mesecev. Prepričala me je že uvodna ura, kjer je Polona naredila krasno predstavitev te vrste joge z različnimi primeri vaj. Vse vaje so na vsaki vadbi zelo podrobno prikazane in razložene tako da ni bojazni glede izvedbe. Prav tako vsaka vadba ponuja drugačne vaje kot teden prej, tako da res dobiš ogromno raznolikih vaj, ki jih lahko uporabljaš tudi v vsakdanjem življenju. Polona vedno razloži za kaj je določena vaja dobra, kdaj priporoča njeno izvajanje… Samo vzdušje na vadbi je krasno in tudi po vadbi se počutje izboljša in glede na to, da imamo vadbo v večernih urah mi tudi pomaga pri spancu. Le ta je bolj kvaliteten in lažje tonem vanj. 🙂 

Kundalini jogo priporočam vsem ki jih zanima malce bolj poglobljena joga z dodanimi različnimi elementi, ki samo še okrepijo naše telo in duha. Veliko je poudarka na dihanju, pridobivanju na moči in krepitvi različnih vrst mišic. Priporočam vsem, tudi fantom. Pridite ne bo vam žal.

Karina Soklič

Po šestih mesecih obiskovanja kundalini joge moram deliti svoje navdušenje. Pričela sem zaradi želje po boljšem duševnem in fizičnem počutju ter uravnoteženju energij znotraj sebe. Vsake vadbe se veselim predvsem zato, ker Polona zna sestaviti vadbo, ki je mešanica fizičnih vaj, mentalnega raziskovanja in opazovanja sebe. Všeč mi je, koliko pozornosti nameni temu, da nas nauči tehnik, ki nam naučeno pomagajo prenesti v vsakdanje življenje. Vzdušje je odlično, saj Polona ustvari prostor za spodbudno in sproščeno izražanje v popolnem stiku s seboj. 

Polona, iskrena hvala

Julija Bizjak

barbara-kavcic

Čudovito je, ko si lahko to kar zares čutiš, da si. Nekje notri, v sebi. In to lahko tudi živiš in deliš. 

Polona hvala, da nam omogočaš vse to. Da se povezujemo in sestavljamo krog, kjer se počutimo sprejete in varne. Kjer smo zares doma. 💞 Doma v sebi. Hvala ti za to.

Barbara Kavčič

sophie-lunde

Vzelo mi je kar nekaj časa, da sem bila sposobna ubesediti kaj sem obiskala, predvsem pa kaj sem postala z obiskom tvojega Embody Feminine Energy seminarja. Razlog pa je en sam; spoznati sem morala to novo osebo v meni, ki je bila pozabljena tako dolgo, natančno vse odkar sem bila otrok, ko nisem poznala drugega občutka kot občutka svobode.

Moje izkušnje po obisku seminarja so bile izjemne. Po samo dveh dneh s teboj, je moj stari jaz izginil in s tem je lahko nova, avtentična in radovedna duša ubežala zaporu konstatnih misli, ki jih je nadzoroval strah. Ljudje mi konstantno govorijo kako sem se spremenila, kako vesela, zdrava in lahkotna delujem. Postala sem sama svoj guru.

Naučila sem se poslušati svoje telo in zanj redno skrbim z zdravo prehrano ter pazim, da ne prekoračim njegovih meja. Razvajam se kot najboljša mama na svetu, vsak dan. Moje zdravje se je močno okrepilo. Shujšala sem, moj krvni pritisk je spet normalen !!!, od seminarja dalje nimam več bolečih predmenstualnih simptomov, niti glavobolov in migren !!!, ki so me mučile dolga leta. In izpit na faksu sem opravila z vsemi možnimi točkami, brez katerekoli anksioznosti, ki me je prej spremljala pred vsakim preizkusom znanja.

Dejstvo, da sem zadela brezplačno vstopnico za tvoj seminar, je zame pomenilo najbolj vredno nagrado, ki bi jo lahko kadarkoli prejela. Niti 300 milijonov Eurov ne bi moglo ustvariti tega ekskluzivnega občutka, ki ga od seminarja dalje nosim v sebi.

Polona, ne najdem besed s katerimi bi se ti lahko zahvalila za vse, kar si mi pomagala razumeti o delovanju mojega telesa, mojih misli in moje energije. Solze mi polzijo po licu, medtem ko ti pišem to zelo zaslužno povratno informacijo. Besede so premalo, da bi lahko opisala te čudovite občutke, ki jih sedaj nosim v sebi. Edina izkušnja, ki bi se lahko primerjala s tem, kar doživljam danes, je bilo rojstvo mojega čudovitega sina. Počutim se tako mladostno in svobodno …

Sophie Lunde - Norveška

amina-monsen

Polona je fantastična inspiracija za vse ljudi. Vso svojo moč in srce vloži v delo, da pomaga ljudem priti do svoje moči in razsvetljenja. Sem zelo hvaležna, da sem jo spoznala. Je zalo prijetna oseba, ob njej se res lahko sprostiš in učiš na popolnoma nov in pozitiven način. Zna poskrbeti, da je celoten proces spoznavanja samega sebe in razvijanja poln veselih in zabavnih trenutkov.

Je zelo prijetna, pametna in čudovita oseba, ki zna v vas prepoznati ogromno kvalitet, za katere sploh niste vedeli, da jih imate. Da vam prostor in resničen občutek varnosti, zato se lahko odprete na vse načine in si dovolite osebno zrasti. Nikoli se ne bo postavila nad vas, ampak vam bo pokazala, kako čudoviti ste. Mirno se ji lahko odprete na vseh področjih svojega življenja. Celotna izkušnja z njo kot trenerko je polna smeha in pozitivizma, natanko taka, kot bi moralo biti.

Priporočala bi jo kot trenerko vsakomur, ne glede na situacijo, v kateri ste v svojem življenju.

Amina Monsen El Bakkouchi - Norveška

sissel-widding

Počaščena sem, da sem imela priložnost uživati v Poloninem programu Inner Glow na severu Norveške. Pri 49 letih sem se znašla na prelomnici življenja, ko več nisem vedela, kaj si želim v življenju. Vse, kar sem vedela, je bilo le to, da ne morem več nadaljevati z delom računovodkinje, saj mi je to delo močno črpalo energijo. Polona nas je učila o zavesti, o pozornosti in kako biti prisoten v trenutku, kako se povezati s svojim višjim jazom in dobiti odgovore na vprašanja, ki nas zanimajo.

Ta program mi je spremenil življenje. Od tedaj naprej zaupam svojemu višjemu jazu in svoji intuiciji in znam poiskati svoj notranji mir. Ko se pojavi distrakcija, točno vem kako se spet umiriti. To mi je toliko olajšalo življenje, saj je življenje možno izkusiti le v sedanjem trenutku. Želim si, da bi vsak dobil to fantastično priložnost, da bi lahko bil deležen tega programa. Štiri mesece je, odkar sem se udeležila programa Inner Glow in moje življenje se je v tem času spremenilo izjemno. Prenehala sem z delom računovodkinje in odprla lastno podjetje, preko katerega sedaj pomagam drugim ljudem spremeniti njihovo življenje.To mi daje ogromno energije in pomena v življenju. Tako sem hvaležna, da se ukvarjam s tem delom in počutim se odlično. Polona, hvaležna sem iz srca, da sem te spoznala in hvaležna sem ti za vso mentorstvo.

Sissel Widding - Norveška

klavdija-fortuna

V veselje mi je, da sem spoznala Polono. Tako srčno in lepo osebo, si vsak človek želi spoznati.

Par let sem imela težave z zanositvijo, ginekološke operacije. Bila sem že zelo obupana in nisem videla več svetle poti. Dokler nisem spoznala Polone in sva odstranili blokade, karme in posnele meditacijo za delo doma. Med samo terapijo sem bila popolnoma sproščena in vodljiva, kar mi je odprlo vse blokade. Polona zna lepo vodit terapijo, kar je zelo velikega pomena. Po terapiji sem bila malo bolj utrujena, kar pa je popolnoma normalno.

Doma sem pridno izvajala meditacijo in čez par mesecev zanosila. Presrečna sem. Pod svojim srcem nosim dojenčico in sem Poloni zelo hvaležna. Vedno ji bom.

Klavdija Fortuna - Slovenija

stian-foss

Od svojega rojstva sem prikovan na invalidski voziček. Polona mi je predlagala, da preizkusiva njeno terapijo in vidiva, če se da z njo vplivati na moje stanje. Brez pomislekov sem privolil. Nikoli ne bom pozabil občutkov, ki sem jih čutil v svoji glavi in po vsem telesu med izvajanjem terapije. Nikoli nisem še doživel, da bi nekdo lahko prevajal tako močno energijo v moje telo, brez da bi se me dotikal.

Kar naenkrat sem v svoji levi hemisferi začutil kako je občutek upora, ki me je držal prikovanega na invalidski voziček, začel popuščati. Vse se je zdelo enostavnejše in kar naenkrat je kri začela lahkotno teči po vsem telesu. Kot pri masaži, samo še bolj prijetno. Po terapiji je moje celotno telo začelo funkcionirati bolj celovito. Moje mišice so začele prvič v življenju sodelovati. Občutil sem nepopisen notranji mir.

Ker je moje celotno telo začelo sodelovati, sem se po terapiji prvič v življenju vpisal v fitnes. Krepim mišice nog, ker sem prepričan, da bo kmalu napočil dan, ko bom shodil …

Stian Foss - Norveška

jerneja-zurman

Od septembra, ko je prvič začela obiskovati vrtec, je hči imela težave z dihali (izcedek iz nosa, močno kašljanje, vnetje ušes, vročina,…), v bistvu antibiotiki in kortikosteroidi za v nosek so bili stalnica, tako, da je bila zelo malokrat v vrtcu.

Potem pa sem enkrat omenila Poloni kaj se nam dogaja in sva se dogovorili, da preizkusiva Infinity Touch terapijo.

Bilo je zelo zanimivo…hči je imela vročino, močno kašljala …ko smo se s Polono dobili je bila hči zelo nemirna, ni se hotela pogovarjati…potem pa nekje med terapijo totalen preobrat…hči se je umirila, začela s Polono komunicirati, vročina je izpuhtela, kašelj se je umiril,…

Če povzamem na kratko…v trenutku je bila zdrava, brez vročine, brez kašlja, stanje se ji je 100% izboljšalo in še vedno je zdrava.

Moj nasvet….. ne čakajte, ukrepajte čim preje…saj gre za otrokovo zdravje…. meni je iskreno žal, da sem toliko časa čakala, da nismo opravili terapije že prej….

Jerneja Žurman - Slovenija

Pozdravljena Polona

Zahvaljujem se ti za pozitivno energijo, odprtost do človeka, volje do pomoči drugim in širjenju znanja notranje umirjenosti na katerega smo v današnjem hitrem tempu časa čisto pozabili ali gledali mimo, čeprav nam je dano točno pred nas, 24 ur na dan.

Vesela sem, da si me naučila kako se notranje umiriti, kako opazovati določena čustva ki nam niso najbolj prijetna (zavestna ali potlačena) brez strahu in polno mero sprejetosti in varnosti.

Človeka popelješ v tako stanje umirjenosti za katero si želi, da bi trajalo čim dalj časa.

Predvsem pa hvala, da si mi pokazala da nekaj takega sploh obstaja in da mi je vedno na voljo.

Ta seminar priporočam vsakemu, da izkusi kako bi se dejansko morali počutiti pa nam naš racionalni um govori da nimamo časa za take stvari. Postavite se na prvo mesto, nagradite se in si dovolite izkusiti notranjo umirjenost – kar je zame največja vrednota ki jo človek lahko ima, saj iz tega izhaja vse ostalo.

Teja Toman - Slovenija

andreja-zupancic

Vadba Flow je odlična za premagovanje vsakodnevnega stresa, pripomore k boljšemu počutju in fizični pripravljenosti. Sama sem se odločila za vadbo prav zaradi tega. Pozitivne učinke sem začutila že po prvi vadbi, počutila sem se bolj mirno, povezano sama s sabo, lažje sem zadihala. Zahvale pa gredo vaditeljici, ki je res prava oseba za vodenje vadbe. Toplo priporočam vsakomur, ki se mu zdi da rabi priti v stik sam s sabo, kar je v današnjem času zelo pomembno.

Andreja Zupančič - Slovenija

svein-kaurin

Sredi februarja sem se odločil testirati Polonin Flow program. Hitro sem pridobil na fleksibilnosti in se naučil prilagoditi vaje potrebam mojega telesa. Poleg tega sem sledil nasvetom za zdravo prehranjevanje, ki bazirajo na sveži organski hrani, polni vitaminov in mineralov.

Po samo nekaj dneh vadbe, sem občutil močno porast energije v teles, čutil pa sem tudi izjemen notranji mir. Sedaj smo sredi aprila, 10 tednov odkar sem začel s programov in v tem času brez kakršnegakoli napora izgubil 8 kilogramov.

To je izjemna transformacija zame in za moje zdravje.

Nimam besed, s katerimi bi se zahvalil Poloni za njen briljanten način vodenja in učenja programa Flow. V kolikor želite spremeniti življenje na bolje, z dna srca priporočam Polonin Flow program.

Svein Kaurin - Norveška

sasa-marijan

Glede na moje hitenje, živčnost zaradi službe, prenatrpanega urnika ter malega sinčka doma, sem se odločila da se poskušam umiriti. Sama sem dojela da tak način življenja ni to kar si zaslužim ter stopila v kontakt s Polono. Ko mi je začela s svojo pozitivno energijo in nasveti ter vajami-ki sem si jih pridno in redno zapisovala na njenih uricah, spreminjati videnja o meni, sreči, kako poslušati sebe, se mi je odprl svet.

Moje počutje se je izboljšalo, vedno znova in znova sem ponavljala besede in vaje katere so me umirile, sem začela dobesedno živet! Razliko opazim tudi pri odnosu z otrokom – oba dva sva bolj sproščena, umirjena, vzamem si več časa zanj.

Ne smem pa pozabiti odnos s partnerjem, ko sem se začela poglabljati vase, sem dejansko začutila kaj potrebujem, kaj me nervira in kaj je tisto kar počnem proti duši in srcu, za druge. Še vedno mi misli velikokrat uidejo, a mi je, z veliko vaj, odnosom ki sem ga in ga še vedno vzpostavljam sama s sabo, veliko lažje in kvalitetnejše življenje.

Naj omenim, sama s sabo sem imela ogromno težav s poslušanjem sebe, vendar z znanjem, vajami ter rednimi stiki s Polono zmagujem!

Polona resnično hvala ker te poznam in ti lahko zaupam.

Saša Marijan - Slovenija

mirna-smolej

Med meditacijo v solni sobi uživam. Takrat čutim radost in notranjo umirjenost. Najdem stik s seboj, kar v današnjem hitrem tempu življenja zelo pogrešam. Počutim se prijetno, varno v tvoji družbi in družbi drugih deklet.

Mirna Smolej - Slovenija

annikken-holm

Celo življenje sem se spopadala z močnimi bolečinami v predelu želodca in v predelu mojih rodil. Obiskala sem stotero zdravnikov, a mi nihče ni znal pomagati.

Potem sem srečala Polono. Polona je odlična bralka ljudi. Vidi skozi tebe, tvoj resnični jaz. Počutila sem se, kot da mi je držala ogledalo, da sem se lahko spoznala v popolnoma drugačni luči. Z usmerjanjem pozornosti navznoter in v moje otroštvo, mi je pomagala ozavestiti vzroke mojih težav in jih ozdraviti.

Tisti dan sem bila prvič v življenju prosta vseh bolečin, ki sem jih trpela celo življenje. Polona, si oseba, ki mi je popolnoma spremenila življenje. Večno ti bom hvaležna za to. Občudujem te in spoštujem. Svet potrebuje več takih kot si ti.

Anniken Holm - Norveška

suzana-cavka-divcic

Polona ima močno intuicijo, čuti človeka in ga vodi do stika s seboj, da najde rešitve za svoje probleme. Ima naravno danost, da vidi, kje ima človek blokade, ki ga ovirajo v življenju, da zaživi srečno in svobodno. Je polna ljubezni in sočutja. Hvaležna sem, da sem jo spoznala.

Suzana Čavka Divčič - Slovenija

nina-cuden

‘Meditacije v Solni hiši sem začela obiskovati, ko sem bila zaradi težkih preizkušenj v življenju čisto izgubljena. Polona mi je pomagala gledati drugače nase in na svet okoli sebe. Vsaka meditacija je bila izkušnja zase. Meditacije so vodene neprisiljeno, čisto po instinktu in res na zelo oseben način. Mislim, da se Polona tudi sama ne zaveda, kako mi je pomagala obrniti življenje na boljše. Veliko mi je pomagalo slišati zgodbe drugih ljudi in sčasoma sem bila pripravljena tudi sama govoriti o svojih težavah.

Všeč mi je bilo ker se lahko o vsem in vsaki star pogovarjamo popolnoma odkrito in ne obsojajoče. Tekom zime (mesecev) sem se naučila tudi sama meditirati, bolj umirjeno reagirati v stresnih situacijah, biti v trenutku, opaziti male stvari v življenju. Nato so se začele stvari obračati na boljše. V službi sem se odločila posvetiti samo delu in ga odlično opraviti, kar se je kasneje izkazalo za super. Končno sem kupila avto. V življenje so pričeli prihajati sami zanimivi ljudje. Tisti, ki so mi črpali energijo in so z mano ravnali nespoštljivo, so odšli. Dobila sem ponudbo za delovno mesto za boljše plačilo, ki mi je tudi veliko bližje in z boljšimi delovnimi razmerami. Podedovala sem tudi vikend, ki sem si ga močno želela in ga v poletnih mesecih tudi popolnoma renovirala.

Nina Čuden - Slovenija

sissel-widding

Bila sem zmedena, čutila sem, da sem na napačni poti v življenju. Kljub temu, da sem mojstrica nevro lingvističnega programiranja, nisem mogla uporabiti njegovih tehnik za razrešitev mojih dilem. V samo nekaj minutah dela s Polono, je vse postalo jasno in ozavestila sem, kaj si v življenju resnično želim. Polona mi je pomagala prisluhniti moji duši, me energetsko podprla z njeno energijo in od tod naprej so bile vse stvari enostavne.

Sissel Widding - Norveška

line-ann-hansen

Jaz, Line, ženska, ki bi že več kot dve desetletji rada odkrila svoj resnični jaz, sem bila tako srečna, da sem uspela spoznati to čudovito žensko na dveh srečanjih.

Spoznala sem jo, ko je v mojem mestu, Sortland na Norveškem, vodila delavnico, na kateri je opisovala svojo življenjsko pot. Ta dogodek je bil zame zelo čustven, saj se mi je zdelo, kot bi opisovala mene, moje življenje in moje dnevne izzive.

Ob drugem srečanju pa sem imela možnost preživeti štiri zaporedne dni s Polono. Od začetka se sploh nisem mogla fokusirati na njene besede, saj sem bila tako navdušena nad bleščečo modro belo avro, ki je obdajala njeno telo.

Ko sem v otroštvu skrila svoj pravi jaz, sem se obdala z neprebojnim oklepom, ki me je varoval pred svetom. Da bi se osvobodila tega oklepa, sem rabila pustiti preteklost za sabo in odpustiti za vse, kar se je zgodilo.

Preko terapij s Polono sem dobila natančen vpogled v tudi razlog, zaradi katerega sem bila v otroštvu pogosto trpinčena s strani mojih vrstnikov in tudi vpogled v to kako me je slednje zaznamovalo za celo življenje.

Ostali udeleženci in jaz smo izkusili močne transformacije med terapijami s Polono, zame najmočnejša sprememba pa se je zgodila tik pred koncem vikenda. Tedaj se je Polona pričela ukvarjati z mojo identiteto. To je bil zame najverjetneje največji izziv, ki sem ga kadarkoli izkusila v življenju. Počutila sem se potisnjeno v kot. Potem pa se je zgodilo. Končno sem dojela kdo sem, prišla sem v stik s svojo resnično naravo. Moje dlani je zajel ogenj. Zdelo se je, kot bi se goreča masa pretakala v mojih dlaneh. Česa takšnega nisem izkusila še nikoli v življenju. Posledično se je v meni naselil neizmeren mir in končno so se vsi koščki sestavljanke sestavili skupaj.

Sedaj čakam dan, ko se spet srečam z mojo lepo prijateljico. Vem, da bo ta dan prišel. In ko ga dočakam, bom uživala vsako minuto teh trenutkov.

Line Ann Hansen - Norveška

randy-sanders

Polona je izredno dober detektiv, ki te vodi globoko v svojo notranjost, da odkriješ vzroke svojih težav. Takoj je sposobna opaziti kateri deli tvoje osebnosti niso uravnoteženi in jim posveti pozornost, hkrati pa ti jih pomaga ozdraviti.

Takoj po terapiji z njo, sem bila pripravljena svetu pokazati novo, veliko izboljšano verzijo sebe. Pripravljena sem na nov začetek v življenju.

Randy Sanders - Norveška

jane-hjartaker

Polona je srčna nosilka svetlobe, ki ti pomaga najti svoj resnični jaz z njenim znanjem in modrostjo.

Jane Hjartåker - Norveška

sissel-widding

Imela sem izjemno priložnost, da sem izkusila individualno seanso s Polono. Bila sem zmedena, čutila sem, da sem na napačni poti v življenju. Kljub temu, da sem mojstrica nevro lingvističnega programiranja, nisem mogla uporabiti njegovih tehnik za razrešitev mojih dilem. V samo nekaj minutah dela s Polono, je vse postalo jasno in ozavestila sem, kaj si v življenju resnično želim.

Polona mi je pomagala prisluhniti moji duši, me energetsko podprla z njeno energijo in od tod naprej so bile vse stvari enostavne.

Njeno terapijo bi močno priporočila vsem tistim, ki si želite v življenju najti pravo smer in potrebujete pri tem podporo.

Sissel Widding - Norveška

jenny-kristiansen

Ravno sem končala izobraževanje za praktika nevro-lingvističnega programiranja, ko sem izvedela za Polonin Inner Glow program. Odločila sem se, da se ga udeležim in od tedaj dan za dnem spreminja svoje navade. Vsako jutro pred službo prakticiram čuječnost in prav tako jem veliko bolj zdravo. Prav tako zlahka ustavim tok negativnega mišljenja. Prišla sem do točke, ko se svojih misli dejansko zavedam, prav tako pa znam tudi izpustiti težke spomine. Ko bom močno poosebila ta nov način bivanja, si dejansko želim naučiti več o čuječnosti.

Jenny Kristiansen - Norveška

hakon-haraldsvik

Hvala za dober seminar Inner Glow v Tromsu, atmosfera je bila tako dobra. Dobila sem veliko AHA trenutkov medtem ko si nam razlagala kako delujejo naše misli in kako iracionalno včasih razmišljamo. Najdi svoj notranji sij in bodi srečen. Hvala Polona za inspirativen seminar.

Håkon Haraldsvik - Norveška

Zame osebno je bil program Inner Glow sij zelo vznemirljiv, predstavil mi je nov način razmišljanja. Polona je spraševala prava vprašanja ob pravem času in vsa ta vprašanja so nas vodila globoko vase, da smo odgovore nanje našli sami znotraj nas. S programom Inner Glow sem bil izredno zadovoljen in bi ga toplo priporočil vsakomur, ki ga zanima čuječnost in si želi sprostiti misli ter se naučiti tehnik kako obvladati stres in povečati energijo. To je program, ki bi ga res morali obiskati.

Eric Hoistad - Norveška

stian-foss

Najprej bi rad rekel hvala Polona, da si me ponovno naučila kako se sprostiti, mentalno in fizično. Zelo zanimivo je, kako imajo lahko nekatere popolnoma preproste vaje tako močne učinke na nas. Program Inner Glow je zelo dobro pripravljen in strukturiran, istočasno pa ima dovolj prostora za spontanost. Polona, učiš iz srca in to globoko cenim. In ko pišem te besede, se zavedam, da jih pišem, saj si me naučila kako pomembno je živeti v trenutku in to je izjemno uporabno. Hvala, da si nam predstavila tvoj sproščeni pogled na svet, slednje bo koristilo vsakomur izmed nas.

Stian Foss - Norveška

ingrid-thorkildsen

Program Inner Glow se mi je zdel zelo zanimiv. Veliko sem se naučila o sebi in kako funkcioniramo kot posamezniki. Všeč mi je bilo dejstvo, da je bila skupina majhna. Tako je imel vsak priložnost sijati in aktivno sodelovati v razpravah. Naša skupina je bila zelo zabavna, spoznala sem toliko neverjetnih ljudi. V prvem trenutku, ko sem stopila skozi vrata, sem se počutila dobro. Vsak udeleženec je bil zelo odprt in vesel. Najbolj všeč mi je bil tvoj pristop kako resnično spoznati neko osebo.

Nikoli prej nisem izkusila kaj takega s popolnimi neznanci. In izkazalo se je, kot si dejala, da je to popolnoma nov način kako resnično spoznaš določeno osebo v globino njene duše. Ko sem se po seminarju vrnila domov, sem po stanovanju nalepila povzetke vsega, kar smo se v roku dveh dni naučili skupaj s posebnimi reki in slikami, da bom imela pred očmi vse, kar smo se skupaj naučili. Zelo sem vznemirjena ko pomislim na to, kam me bo življenje peljalo z vsem tem znanjem. Hvala za vso motivacijo in hvala, da si mi pomagala začeti novo življenjsko potovanje. Velik objem,

Ingrid Thorkildsen - Norveška

benedicthe-hanna-guttormsdatter-dyrnes

Draga Polona! Najprej naj izrazim globoko hvaležnost, da sem te spoznala. Si resnična inspiracija. Izkušnja s programom Inner Glow mi je spremenila življenje. Prvič v življenju sem bila sposobna spregovoriti in se izraziti v tako odprtem okolju. Prvič sem začutila, da je v redu, če nisem popolna in da je čas, da začnem sprejemati sebe takšno kot sem. Kako naj sprejemam ostale takšne kot so, če nisem sposobna najprej sprejeti sebe in se imeti rada? Celoten program sem se počutila kot del tvoje družine. Ta program toplo priporočam vsakomur. Vsa moja družina je opazila velike spremembe v meni po obisku tega programa. Hvala ti, definitivno me boš videla sijati v prihodnosti.

Benedicthe Hanna Guttormsdatter Dyrnes - Norveška

nancy-mikkelsen-norheim

Sem poročena ženska, stara 46 let, s tremi otroci in eno vnukinjo. Delam kot učiteljica in prav tako vodim svojo podjetje, ki izvaja seminarje in tečaje doma in po svetu. Vajena sem delati veliko. Delo je moja velika motivacija, da mi veliko energije in radosti.

V zadnjih letih so se mi pričele pojavljati zdravstvene težave. Dobila sem vnetje v ramenih, vratu, hrbtu in v rokah. Vse to mi je povzročilo, da sem izgorela. Postala sem popolnoma prazna, tako mentalno kot fizično. Kot da ne bi imela ničesar več dati.

Ko se nekdo, ki je vedno stal v centru pozornosti, delal veliko, bil pozitiven in predan, motivator in gonilna sila, naenkrat znajde v situaciji z veliko bolečine, frustracije in negativnimi mislimi, preprosto ne ve, kaj storiti. Preprosto izgubi občutek lastne identitete in se sprašuje kakšno bo življenje od sedaj naprej.

Za Polonin program, Embody Feminine Energy sem izvedela preko Facebooka. Naj poudarim, da sem pred tem programom obiskala številne tretmaje, da bi izboljšala svojo situacijo, ki pa vsi po vrsti niso bili uspešni. Še vedno sem se soočala z veliko bolečine, frustracijami in depresijo. Kljub temu sem se odločila ostati odprta in tvegati udeležbo.

tri dni je odkar sem obiskala seminar in močno čutim, da sem na pravi poti nazaj v življenje in da dobim nazaj povrnitev energije. Polona mi je pomagala, da sem spremenila odnos do bolečine in me naučila kako naj prisluhnem svojemu telesu ter signalom, ki mi jih konstantno pošilja. Prav tako me je naučila kako naj začnem skrbeti zase in kako naj izpeljem potrebne spremembe v življenju, ki jih moje telo nujno potrebuje.

Polona nas prav tako naučila, kako naj prevzamemo nazaj vajeti našega življenja, tako mentalno, kot tudi fizično. V nas je sprožila nove miselne procese o tem kdo smo in kdo si želimo biti. Kaj je pomembno za nas. Kako želimo živeti življenje. Kakšne vloge prevzemamo in kakšnim pričakovanjem smo izpostavljeni. Kako smo pod vplivom družbenih nepisanih pravil in načinov življenja.

Tekom seminarja sem se naučila prisluhniti svoji intuiciji, kako postaviti meje in drugim reči ne brez slabe vesti. Naučila sem se prepoznati strahove in nesigurnosti drugih. Naučila sem se kako dati sebi prostor, da ustvarim večjo harmonijo med mojim telesom in mislimi in kako uživati življenje. Bolečine v mojem telesu so popustile, imam veliko več energije in volje, da začnem spreminjati življenje.

Preteklost sem pustila za sabo, veselim se prihodnosti in uživam v sedanjosti. Če si želiš živeti življenje napolnjeno z ljubeznijo, harmonijo in radostjo, se moraš nagraditi in obiskati program Embody Feminine Energy z visoko usposobljeno Polona. Vredna si tega.

Nancy Michelsen - Norveška

enid-camilla-hansen

Embody Feminine Energy seminar mi je pomagal postati nekaj novega, boljšega. Sem veliko bolj prisotna pri vsem, kar počnem. Sebe ter ostale okrog mene vidim z novimi očmi. Zdi se, kot bi se ljudje okrog mene spremenili, v resnici pa se je spremenil samo moj pogled na njih. Veliko lažje sem v prisotnosti ljudi, ob katerih sem se včasih počutila nelagodno. Veliko sem se naučila od ostalih udeleženk v skupini in zlahka sem potegnila vzporednice med njihovimi in mojo zgodbo.

Polona predaja znanje iz srca in ima zelo izrazit tukaj in zdaj način učenja, kjer ni ničesar planirano vnaprej. To mi je izredno všeč.

Globoko priporočam ta seminar vsakomur, ne glede na to, s čim se soočate v življenju. Naučili se boste čudovitih tehnik, srečali podobno misleče ljudi. Videni boste v globino duše in kmalu boste lahko opazili lepoto v vsem, kar vas obdaja v življenju.

Enid Camilla Hansen - Norveška

dina-christine-fossland

Draga Polona,

Sem zelo hvaležna, da sem se lahko udeležila seminarja Embody Feminine Energy. Čutim, da me je res spremenilo in spremenilo moj pogled na življenje. Čutim, da gledam svet skozi druga očala.

Seminarja sem se udeležila, ker sem imela težavo s prisotnostjo v trenutku. Že zelo dolgo sem bila neprestano pod stresom zaradi stvari iz preteklosti ali prihodnosti. Čutila sem, da ne živim in uživam življenja. Po tem seminarju, se prvič počutim popolnoma sproščeno po zelo dolgem času. Počutim se veliko bolj prisotno v trenutku in začenjala sem zaznavati stvari, ki jih nisem še nikoli. Tudi spala sem bolje kot kadarkoli. Pridobljeno znanje bom uporabila do konca svojega življenja.

V skupini je bila odlična atmosfera. Spoznala sem čudovite ljudi, katerih se bom vedno spominjala. Čutila sem, da sem lahko 100% jaz in sem lahko delila stvari, za katere si nikoli nisem mislila, da jih bom lahko z ljudmi, katere sem ravno spoznala. Delila sem nekaj, kar me je mučilo že zelo dolgo. Delila sem izkušnjo, ki je bila ujeta v meni, kot lastna bolečina. Polona je povzročila, da je bolečina iz te izkušnje izginila. Čutila sem, da se je breme z mojih rame sprostilo. Ko se sedaj spomnim izkušnje, se le nasmehnem in pomislim, kako močna sem.

Ljudje okoli mene so opazili, da sem se spremenila. Ko sem prišla na delo po tem seminarju, mi je šef rekel:”Spremenila si se, izgledaš res sproščeno. Tvoja ramena so nižje kot ponavadi.” Danes mi je fant rekel:” Res me veseli, videti te veselo.”

Res iskreno priporočam seminar vsakomur iz srca. Res ti da nov pogled na svet. Naučila si me kako živeti življenje in ne stalno nekaj početi. Hvaležna sem za to. Ne morem se ti dovolj zahvaliti.

Z ljubeznijo,

Dina Christine Fossland - Norveška

ingrid-thorkildsen

Od trenutka, ko smo stopile v predavalnico, kjer je potekal seminar, sem čutila sproščeno in pozitivno energijo. Bilo nas je le nekaj žensk v skupini. Majhna skupina je pripomogla, da smo se počutile varne in se lažje odprle. Zelo sem se zbližala z drugimi in prepričana sem, da bomo ostale v kontaktu tudi po seminarju. Všeč mi je bilo, da Polona ni imela izdelanega plana za seminar, pač pa je poslušala skupino, ko je delala plan za vikend. To dejstvo in majhnost skupine res naredi možnost, da prav vsak zasije.

Tekom seminarja v Tromsø sem lahko opazovala velike spremembe v vseh ženskah. Pred tem seminarjem sem sama le stežka naredila odločitev o moji prihodnosti. Polona mi je pomagala pri sprejemanju prave odločitve. Naučila sem se poslušati svoje telo, kar mi bo pomagalo na veliko načinov v prihodnosti. Naučila sem se tudi orodij, ki mi pomagajo pri sproščanju, kako živeti v trenutku in kako se počutiti bolj prepričano sama vase in v svoje odločitve. Vsakomur priporočam, da preživi vikend s Polono. To bo zagotovo spremenilo njeno življenje.

Ingrid Thorkildsen - Norveška

lidiia-bortova

Preden sem se udeležila Poloninega seminarja Embody Feminine Energy, sem bila prepričana, da imam svoje življenje pod kontrolo. Mislila sem, da vem vse. Vendar sem se motila. Bala sem se soočiti sama s sabo in s svojimi čustvi. Bala sem se spoznavati svojo pravo naravo, kdo sem in kaj je moje poslanstvo v tem življenju.

Polona mi je odprla oči. Življenje je prelepo, ko enkrat začneš verjeti sama vase in ko rečeš JA sama sebi. Si čista energija in nihče drug te ne more osrečiti. Razen sama sebe.

Sem neizmerno hvaležna, da sem spoznala Polono. Je zelo energična oseba in resnično želi pomagati drugim. Pri njej mi je bilo najbolj všeč to, da nas ni učila kot drugi učitelji, ampak nam je postavljala prava vprašanja, ki so nas vodila globoko v nas same, da smo se bolje spoznale. To je bilo fantastično.

Nikoli ne bom pozabila tega vikenda, saj sta mi dala ta dva dneva s Polono fantastično moč, notranji mir in zmožnost poslušanja same sebe. Izgubila sem strah pred svojimi lastnimi čustvi.

Draga Polona, neizmerna hvala za vse. Prosim, ne nehaj delati tega, kar delaš. Sem neskončno hvaležna za tvojo pozitivnost in ogromno energije, ki si jo delila z mano in ostalimi. Si najboljša med najboljšimi. Veselim se tvojega naslednjega seminarja. Hvala!

Lidiia Bortova - Norveška

vesna-gorican

….s svojo preprosto naravo, čisto dušo in neizmerno pozitivno energijo v prostor prinašaš luč, ki razsvetljuje tudi naše notranje bitje…s strokovno podkovanostjo pa nas naučiš še tehnik, kako se poistovetiti s samim sabo, poslušati telo…imeti se rad…ceniti naravno…in uživati v moči misli…

Hvala, ker si…brezpogojno…

Vesna Goričan - Slovenija

heidi-tapio1

Delavnice NLP-ja in čuječnosti sem se udeležila v letu 2016 v Tromsø na Norveškem, kar je bila izredno dobra odločitev. Močno priporočam Polono kot govorko, coachinjo in trenerko za osebnostno rast. Odlično predava o NLP-ju, čuječnosti in spiritualnosti. Ima ogromno znanja in odgovor na vsa vprašanja.

Polona je dobra in prijazna oseba, enostavno jo moraš imeti rad. Če potrebujete nekaj ”spiritualne hrane”, ki je motivirajoča, polna znanja in zagona, potem se morate udeležiti njenih treningov. Odšli boste bo v nov svet, nivo višje. Dobili boste novo pozitivno energijo, ker boste začenjali razumeti kako vaše misli in notranji svet funkcionirajo. Na sebe in svet boste začeli gledati na drugačen, boljši način. Hitro boste ugotovili, da so pozitivne spremembe mogoče in da niso težke.

Heidi Tapio - Norveška

suzana-muric

Sedim in razmišljam in dejansko ne najdem slovenske besede, s katero bi opisala čudovito dogajanje na tem seminarju.

Počutila sem se tako varno, sprejeto, prepustila sem se in se odprla za nova znanja … to, kar je sledilo je preprosto čarobno. Ob energijah, ki so se prepletale, sem se popolnoma umirila, hkrati pa sem čutila neizmerno veselje do življenja.

Pri Poloni je vse tako preprosto, pristno in iskreno … ni dolgočasne predstavitve teorije in vse povedano ima smisel … neizmerno sem hvaležna, da sem spoznala tako srčno osebo.

To je bil prvi seminar v zadnjih devetih letih, ki me ni pustil prazno v srcu in duši, ravno nasprotno, ta umirjenost in povezanost s sabo in svojim telesom je trajala in trajala in po tednu dni je še vedno polno prisotna.

Čuječnost s Polono je vsekakor nekaj, kar bi moral vsak, ne le doživeti, ampak predvsem občutiti.

Ob njej preprosto zaživiš.

Polona, hvala ker SI, zaradi tebe je svet lepši.

Suzana Murič - Slovenija

connie-leslie

Lokacija retreata je zelo lepa, lastniki centra odlični, prav taka je tudi hrana. Cel teden smo živeli skupaj kot skupina, se smejali in si delili izkušnje. Vsebina retreata mi je bila zelo všeč, še bolj pa sproščeno vzdušje v “učilnici”. Polona in Svein sta odlična trenerja. S tem se strinjajo vsi udeleženci retreata. Algarve retreat sem toplo priporočila že kar nekaj ljudem odkar sem se vrnila nazaj na Norveško.

Connie Leslie - Norveška

mona

Tako sem hvaležna, da sem se udeležila Algarve retreata v spetembru 2015. Nave Redonda do Cerro je prijeten kraj, zelo umirjen, varen in obdan s čudovito naravo. Gostitelji so se trudili na vso moč, da je bilo naše bivanje nadvse prijetno. Zelo sem zadovoljna z vsebino retreata in čudovitima trenerjema. Močno priporočam ta retreat vsakomur.

Mona Lundbakk - Norveška

asle-johansen

Zelo sem bil zadovoljen s centrom, postrežbo in gostoljubnostjo. Prav tako sem bil zelo zadovoljen s strukturo retreata in vsem znanjem, ki sem ga tekom retreata osvojil. Kombinacija učenja in prostega časa za implementacijo naučenega je bil ravno pravšnja. Zelo mi je bilo všeč, da sta nam bila oba trenerja na voljo kadarkoli smo ju potrebovali. Retreat bi toplo priporočil.

Asle Johansen - Norveška

samantha-kay-brown

Po udeležbi 7 dnevnega retreat-a, ki sta ga vodila Polona Muršec in Svin Kaurin, lahko končno rečem, da sem sedaj NEKADILKA !!! Moja odvisnost od cigaret je trajala več kot 34 let.

Vsako jutro smo pričeli dan s Poloninim Flow programom. Poleg fizične vadbe smo dajali velik poudarek na tem kakšen odnos imamo do svojih teles in kako skrbimo zanje. Polona nas je ves čas opominjala, naj ljubimo svoja telesa in za njih skrbimo ne le z redno vadbo, predvsem tudi z zdravo prehrano. Čutila sem, da se je moje telo pričelo zdraviti takoj po prihodu na retreat. Sprejela sem popolnoma drugačen način razmišljanja in spremenila svoj odnos do telesa … Začela sem razmišljati “Kako naj ljubim svoje telo in ga istočasno zastrupljam s cigareti?” In po tem vprašanju nisem več čutila potrebe po kajenju.

Prakticiranje čuječnosti mi je pomagalo spremeniti pogled na kronično bolečino, ki sta jo rak in posledična radikalna histerektomija pustila za seboj. S to bolečino sem živela več kot 12 let in v samo 7 dneh retreata sem se je uspela osvoboditi.

Retreat se je vodil v čudoviti Portugalski in je bil tako umirjen. Z ostalimi udeleženci smo delali na različnih težavah, ki so nas pestile in vsem nam jih je uspelo premagati. S tem smo postali zelo samozavestni in prijatelji za celo življenje. Ljubezen in edinstvena podpora s strani Polona in Sveina je bila UNIKATNA.
Znebila sem se omejujočih prepričanj in se naučila kako se spopasti z negativnimi čustvi in bolečino. Vse odkar sem se vrnila s Portugalske, negujem svoje telo, premagujem strahove in rečem DA vsakemu izzivu, namesto da iščem izgovore, da se ne bi soočila z njimi.

Hvala Polona in Svein, vajina ljubezen in pozitivni pogled na življenje sta nalezljiva.

Samanta Kay Brown - Anglija

randi

Algarve retreat mi je spremenil življenje. Bilo je čudovito. Zelo mi je bilo všeč, da smo bili deležni obeh, tako skupinskih delavnic, kot tudi individualnih seans s Polono in Sveinom. Miren kraj, odlična hrana ter zelo prijetni lastniki centra so celotno izkušnjo še obogatili. Ta retreat bi priporočila vsakomur, saj vam bo pomagal, da opustite stare navade, ki vam ne koristijo, prav tako pa vam bo pomagal premagati katerokoli oviro, s katero se soočate v življenju.

Randi Sannes - Norveška