inner-glow-event

Inner Glow je program, s pomočjo katerega najdemo svoj notranji mir, razširimo zavedanje in prebudimo svoj polni potencial.

Je program o naši naravi, naši psihologiji, naših odnosih in izzivih, s katerimi se soočamo na dnevni bazi. Z njegovo pomočjo spremenimo pogled na preteklost, se globoko vsidramo v sedanjost in spoznamo orodja za kreiranje drugačne prihodnosti.

Namen tega programa je posameznikom približati resnico o tem, kdo v resnici smo, in jih opolnomočiti, da presežejo strahove in omejujoča prepričanja ter začnejo kreirati življenje, prežeto z radostjo, zadovoljstvom in izpolnitvijo.

V varnem zavetju manjše skupine je vsakemu od udeležencev dana priložnost za raziskovanje in spreminjanje svojih mentalnih, čustvenih ter spiritualnih vzorcev. Istočasno posameznika obogati z orodji za premagovanje vsakodnevnih izzivov, uravnoteženje čustev, razjasnitev namenov, doseganje ciljev in podobno.

Galerija

Vas zanima več o programu?

Če imate kakršnokoli vprašanje glede programa ali njegove izvedbe, izpolnite spodnji obrazec.

Polja označena z zvezdico * so obvezna.

Politika varovanja zasebnosti

Mnenja strank

sissel-widding

Počaščena sem, da sem imela priložnost uživati v Poloninem programu Inner Glow na severu Norveške. Pri 49 letih sem se znašla na prelomnici življenja, ko več nisem vedela, kaj si želim v življenju. Vse, kar sem vedela, je bilo le to, da ne morem več nadaljevati z delom računovodkinje, saj mi je to delo močno črpalo energijo. Polona nas je učila o zavesti, o pozornosti in kako biti prisoten v trenutku, kako se povezati s svojim višjim jazom in dobiti odgovore na vprašanja, ki nas zanimajo.

Ta program mi je spremenil življenje. Od tedaj naprej zaupam svojemu višjemu jazu in svoji intuiciji in znam poiskati svoj notranji mir. Ko se pojavi distrakcija, točno vem kako se spet umiriti. To mi je toliko olajšalo življenje, saj je življenje možno izkusiti le v sedanjem trenutku. Želim si, da bi vsak dobil to fantastično priložnost, da bi lahko bil deležen tega programa. Štiri mesece je, odkar sem se udeležila programa Inner Glow in moje življenje se je v tem času spremenilo izjemno. Prenehala sem z delom računovodkinje in odprla lastno podjetje, preko katerega sedaj pomagam drugim ljudem spremeniti njihovo življenje.To mi daje ogromno energije in pomena v življenju. Tako sem hvaležna, da se ukvarjam s tem delom in počutim se odlično. Polona, hvaležna sem iz srca, da sem te spoznala in hvaležna sem ti za vso mentorstvo.

Sissel Widding - Norveška

benedicthe-hanna-guttormsdatter-dyrnes

Draga Polona! Najprej naj izrazim globoko hvaležnost, da sem te spoznala. Si resnična inspiracija. Izkušnja s programom Inner Glow mi je spremenila življenje. Prvič v življenju sem bila sposobna spregovoriti in se izraziti v tako odprtem okolju. Prvič sem začutila, da je v redu, če nisem popolna in da je čas, da začnem sprejemati sebe takšno kot sem. Kako naj sprejemam ostale takšne kot so, če nisem sposobna najprej sprejeti sebe in se imeti rada? Celoten program sem se počutila kot del tvoje družine. Ta program toplo priporočam vsakomur. Vsa moja družina je opazila velike spremembe v meni po obisku tega programa. Hvala ti, definitivno me boš videla sijati v prihodnosti.

Benedicthe Hanna Guttormsdatter Dyrnes - Norveška

ingrid-thorkildsen

Program Inner Glow se mi je zdel zelo zanimiv. Veliko sem se naučila o sebi in kako funkcioniramo kot posamezniki. Všeč mi je bilo dejstvo, da je bila skupina majhna. Tako je imel vsak priložnost sijati in aktivno sodelovati v razpravah. Naša skupina je bila zelo zabavna, spoznala sem toliko neverjetnih ljudi. V prvem trenutku, ko sem stopila skozi vrata, sem se počutila dobro. Vsak udeleženec je bil zelo odprt in vesel. Najbolj všeč mi je bil tvoj pristop kako resnično spoznati neko osebo.

Nikoli prej nisem izkusila kaj takega s popolnimi neznanci. In izkazalo se je, kot si dejala, da je to popolnoma nov način kako resnično spoznaš določeno osebo v globino njene duše. Ko sem se po seminarju vrnila domov, sem po stanovanju nalepila povzetke vsega, kar smo se v roku dveh dni naučili skupaj s posebnimi reki in slikami, da bom imela pred očmi vse, kar smo se skupaj naučili. Zelo sem vznemirjena ko pomislim na to, kam me bo življenje peljalo z vsem tem znanjem. Hvala za vso motivacijo in hvala, da si mi pomagala začeti novo življenjsko potovanje. Velik objem,

Ingrid Thorkildsen - Norveška

stian-foss

Najprej bi rad rekel hvala Polona, da si me ponovno naučila kako se sprostiti, mentalno in fizično. Zelo zanimivo je, kako imajo lahko nekatere popolnoma preproste vaje tako močne učinke na nas. Program Inner Glow je zelo dobro pripravljen in strukturiran, istočasno pa ima dovolj prostora za spontanost. Polona, učiš iz srca in to globoko cenim. In ko pišem te besede, se zavedam, da jih pišem, saj si me naučila kako pomembno je živeti v trenutku in to je izjemno uporabno. Hvala, da si nam predstavila tvoj sproščeni pogled na svet, slednje bo koristilo vsakomur izmed nas.

Stian Foss - Norveška

Zame osebno je bil program Inner Glow sij zelo vznemirljiv, predstavil mi je nov način razmišljanja. Polona je spraševala prava vprašanja ob pravem času in vsa ta vprašanja so nas vodila globoko vase, da smo odgovore nanje našli sami znotraj nas. S programom Inner Glow sem bil izredno zadovoljen in bi ga toplo priporočil vsakomur, ki ga zanima čuječnost in si želi sprostiti misli ter se naučiti tehnik kako obvladati stres in povečati energijo. To je program, ki bi ga res morali obiskati.

Eric Hoistad - Norveška

hakon-haraldsvik

Hvala za dober seminar Inner Glow v Tromsu, atmosfera je bila tako dobra. Dobila sem veliko AHA trenutkov medtem ko si nam razlagala kako delujejo naše misli in kako iracionalno včasih razmišljamo. Najdi svoj notranji sij in bodi srečen. Hvala Polona za inspirativen seminar.

Håkon Haraldsvik - Norveška

jenny-kristiansen

Ravno sem končala izobraževanje za praktika nevro-lingvističnega programiranja, ko sem izvedela za Polonin Inner Glow program. Odločila sem se, da se ga udeležim in od tedaj dan za dnem spreminja svoje navade. Vsako jutro pred službo prakticiram čuječnost in prav tako jem veliko bolj zdravo. Prav tako zlahka ustavim tok negativnega mišljenja. Prišla sem do točke, ko se svojih misli dejansko zavedam, prav tako pa znam tudi izpustiti težke spomine. Ko bom močno poosebila ta nov način bivanja, si dejansko želim naučiti več o čuječnosti.

Jenny Kristiansen - Norveška