polona-mursec
Polona Muršec

Sedim in tiho strmim v računalnik. Izdelovalec spletne strani čaka, da zaključiva novo spletno stran. Da zapišem še zadnje besede v sekciji O meni ...

Kljub vloženi energiji in sposobnosti vživljanja v različne frekvence ustvarjanja, tokrat besede ne stečejo ...

Roke ne morejo tipkati, saj je notranji glas tih. Prazen. Nepremičen.

... in minuto kasneje se zaiskri v glavi ...

To sem JAZ.

Večnost. Praznina. Mir. Brezčasnost. Prostranost.

Vem, da je zgoraj zapisano težko razumeti vsakomur, ki funkcionira na ravni stare zavesti. Prepričana pa sem, da je povsem razumljivo vsakomur, ki je šel skozi proces prebujenja višje zavesti.

Stanje višje zavesti je stanje, ki ga izkusimo ob rojstvu. Je stanje vedenja in priznavanja, da vsi prihajamo iz enega vira. Je stanje popolne radosti in notranje blaženosti. Je stanje brezpogojne ljubezni, popolnega zdravja in vitalnosti. Je stanje harmonije, notranjega miru in kreativnosti.

Je stanje, ki ga izgubimo v času socializacije in v katerega si potem celo življenje podzavestno prizadevamo vrniti. Vendar na žalost pot nazaj iščemo na napačnih mestih.

V tem življenju in v tem telesu si je moja duša izbrala vlogo, preko katere bo posameznikom odpirala oči in ostala čutila globljim resnicam. Naši resnični naravi. Našemu resničnemu jazu.

Če rečem, da sem prebujevalka višje zavesti, je to le še ena od “nalepk«. Umetna identiteta, maska na obrazu. Majhna frakcija resnične mene.

Za potrebe čim bolj natančnega opisa mojega udejstvovanja, pa lahko rečem, da v ljudeh pomagam prebujati oz. dostopati do višje zavesti. Tu sem zato, da doprispevam k temu, da ta svet postane lepši, varnejši in bolj prijazen prostor za vsa živa bitja, ki bivajo na njem.

Preprosto SEM ...

Moja zgodba

Mojo zgodbo je najlažje razumeti preko sledečega citata:

Potrebno je veliko poguma, da se opusti poznano in navidezno varno ter objame novo. Vendar nobene resnične varnosti ni v tem, če vztrajamo v poznanem, ki za nas nima nikakršnega pomena več. Veliko več je varnosti v pustolovščinah in razburjenju, saj je v gibanju ŽIVLJENJE in v spremembah MOČ.

Zgodba pravnice, ki je zastopala družbe pred sodišči in drugimi organi, ki je bila zelo delovna, naravnana k ciljem in motivirana za uspeh, se je izpela leta 2011.

Leto 2011 je bilo zame leto močnega prebujenja moje višje zavesti. Bilo je leto, v katerem sem imela možnost videti sebe in svet skozi prizmo popolnoma novih spoznanj. Leto 2011 je bilo leto, ki mi je ponudilo globoke intuitivne vpoglede v to kdo smo, česa smo sposobni in kam gremo.

V času procesa prebujenja moje višje zavesti sem doumela, da smo poleg fizičnih, mentalnih in emocionalnih bitij, tudi duhovna bitja. Takrat sem doumela tudi klic svoje duše; spoznala sem, da moram zapustiti cono strahu, se preprustiti višjim silam in slediti smerokazom na poti.

Čutila sem, da je “Moj čas prišel«, da moram razprosteti krila in poleteti...

... in sem ... Za seboj sem pustila moje staro življenje, mojo staro identiteto, vse izjemne dosežke in pogojevanje ...

Po kvalifikaciji za mednarodno inštruktorico nevro-lingvističnega programiranja, čuječnosti in transformacijsko coachinjo, sem se podala še globje vase. Bila sem popeljana na mesta, za katera sploh nisem vedela, da so obstajala znotraj mene. Izgubljala sem se medtem ko sem celila svoje rane in se osvobajala strahu in omejujočih prepričanj. Korak za korakom sem bila bližje svoji resnici.

Potem sem nekega dne svojo resnico spoznala...

In vse odtlej znanje in modrost o našem izvoru in o naši resnični naravi delim z ljudmi širom sveta ...

Ste se pripravljeni odpreti višji zavesti?

Trdno verjamem, da v življenju obstajata dve glavni izbiri; da sprejmejo okoliščine takšne kot so ali pa sprejmemo odgovornost za njihovo spremembo. Nihče se ne more vrniti v preteklost in predrugačiti zgodovino, vsak pa lahko z današnjim dnem obrne nov list v knjigi življenja. Vse, kar potrebujete za kreacijo življenja, prežetega s smislom in izpolnjenostjo, spi znotraj vas. Stopite v stik in mi dovolite, da vam vse te vire pomagam prebuditi.