nlp

Odličnost je umetnost, pridobljena s treningom in navadami. Smo tisto, kar ponavljajoče počnemo. Odličnost torej ni dejanje, temveč navada.

Aristotel

Nevro-lingvistično programiranje ali NLP se je razvil kot tehnika modeliranja (posnemanja) posameznikov, ki so na svojih področjih dosegali izjemne rezultate. Vse skupaj sta  pričela John Grinder in Richard Bandler v zgodnjih 70ih.

Fascinirana od človeške odličnosti, sta pričela proces prevzemanja in ponavljanja jezikovne strukture in vedenjskih vzorcev treh posameznikov (Fritza Perlsa, Virginie Satir and Miltona Ericksona), ki so bili vsi odlični terapevti. Na nezavedni ravni sta absorbirala njihov način mišljenja, čustvovanja in delovanja, nato pa podala natančen opis njihovih posebnih spretnosti. To so bile tiste spretnosti, ki so jih ločevale od povprečnih terapevtov.

Rezultat njunih projektov modeliranja oz. posnemanja je bila kodifikacija tako imenovanih vzorcev odličnosti, ki jih je bilo mogoče aplicirati na ljudeh in ustvariti učinkovite in dolgotrajne spremembe osebnega in poklicnega življenja brez posebnega poznavanja področja oz. stroke.

Danes služi NLP kot tehnika modeliranja za modeliranje izjemno uspešnih ljudi in genijev na določenih področjih, prav tako pa je tudi zelo močno orodje, s katerim lahko pomagamo ljudem do novih izkušenj in odločitev v življenju. S širokim spektrom uporabe od osebne rasti, coachinga, vodenja, prodaje, trženja, team buildinga, izobraževanja in drugih področij, nam NLP ponuja unikatno in izjemno močno vrsto orodij in tehnik, ki omogočajo doseganje osebnega razvoja in poslovnega uspeha.

Vas zanima več o programu?

Če imate kakršnokoli vprašanje glede programa ali njegove izvedbe, izpolnite spodnji obrazec.

Polja označena z zvezdico * so obvezna.

Politika varovanja zasebnosti

Mnenja strank

amina-monsen

Polona je fantastična inspiracija za vse ljudi. Vso svojo moč in srce vloži v delo, da pomaga ljudem priti do svoje moči in razsvetljenja. Sem zelo hvaležna, da sem jo spoznala. Je zalo prijetna oseba, ob njej se res lahko sprostiš in učiš na popolnoma nov in pozitiven način. Zna poskrbeti, da je celoten proces spoznavanja samega sebe in razvijanja poln veselih in zabavnih trenutkov.

Je zelo prijetna, pametna in čudovita oseba, ki zna v vas prepoznati ogromno kvalitet, za katere sploh niste vedeli, da jih imate. Da vam prostor in resničen občutek varnosti, zato se lahko odprete na vse načine in si dovolite osebno zrasti. Nikoli se ne bo postavila nad vas, ampak vam bo pokazala, kako čudoviti ste. Mirno se ji lahko odprete na vseh področjih svojega življenja. Celotna izkušnja z njo kot trenerko je polna smeha in pozitivizma, natanko taka, kot bi moralo biti.

Priporočala bi jo kot trenerko vsakomur, ne glede na situacijo, v kateri ste v svojem življenju.

Amina Monsen El Bakkouchi - Norveška

heidi-tapio1

Delavnice NLP-ja in čuječnosti sem se udeležila v letu 2016 v Tromsø na Norveškem, kar je bila izredno dobra odločitev. Močno priporočam Polono kot govorko, coachinjo in trenerko za osebnostno rast. Odlično predava o NLP-ju, čuječnosti in spiritualnosti. Ima ogromno znanja in odgovor na vsa vprašanja.

Polona je dobra in prijazna oseba, enostavno jo moraš imeti rad. Če potrebujete nekaj ”spiritualne hrane”, ki je motivirajoča, polna znanja in zagona, potem se morate udeležiti njenih treningov. Odšli boste bo v nov svet, nivo višje. Dobili boste novo pozitivno energijo, ker boste začenjali razumeti kako vaše misli in notranji svet funkcionirajo. Na sebe in svet boste začeli gledati na drugačen, boljši način. Hitro boste ugotovili, da so pozitivne spremembe mogoče in da niso težke.

Heidi Tapio - Norveška

vesna-gorican

….s svojo preprosto naravo, čisto dušo in neizmerno pozitivno energijo v prostor prinašaš luč, ki razsvetljuje tudi naše notranje bitje…s strokovno podkovanostjo pa nas naučiš še tehnik, kako se poistovetiti s samim sabo, poslušati telo…imeti se rad…ceniti naravno…in uživati v moči misli…

Hvala, ker si…brezpogojno…

Vesna Goričan - Slovenija