flow-program

FLOW je unikaten program, ki vpliva na vse nivoje našega bivanja in sicer na mentalni, emocionalni, fizični in spiritualni ravni. Združuje elemente pilatesa, nevro-lingvističnega programiranja, joge, čuječnosti, shakti plesa ter meditacij.

Gre za dinamični program, v katerem sem združila svoja znanja in izkušnje na področju športa, osebnostne in duhovne rasti. Njegov glavni namen je vzpostaviti ravnotežje in harmonijo preko vseh energetskih centrov našega telesa ter posameznikom povrniti zdravje, vitalnost in dobro počutje.

S pomočjo FLOW programa so posamezniki zlahka

 • izgubili telesno težo
 • premagali fizične bolečine
 • v zelo kratkem času okrepili svoje mišice in ravnotežje
 • začutili notranji mir
 • izboljšali svojo koncentracijo
 • zaživeli v sedanjem trenutku
 • povečali motivacijo
 • izboljšali svojo samopodobo
 • razvili popolnoma nov odnos do svojega telesa
 • izboljšali odnose
 • premagali duševne težave kot so depresija, anksioznost, strahove in podobno

Mnogo ljudi pa se je preko FLOW programa prvič srečalo s sposobnostjo opazovanja svojih misli in dejanj ter pričelo s spreminjanjem svojega notranjega sveta spreminjati svet okrog sebe.

Galerija

Vas zanima več o programu?

Če imate kakršnokoli vprašanje glede programa ali njegove izvedbe, izpolnite spodnji obrazec.

Polja označena z zvezdico * so obvezna.

Politika varovanja zasebnosti

Mnenja strank

sasa-marijan
Glede na moje hitenje, živčnost zaradi službe, prenatrpanega urnika ter malega sinčka doma, sem se odločila da se poskušam umiriti. Sama sem dojela da tak način življenja ni to kar si zaslužim ter stopila v kontakt s Polono. Ko mi je začela s svojo pozitivno energijo in nasveti ter vajami-ki sem si jih pridno in redno zapisovala na njenih uricah, spreminjati videnja o meni, sreči, kako poslušati sebe, se mi je odprl svet. Moje počutje se je izboljšalo, vedno znova in znova sem ponavljala besede in vaje katere so me umirile, sem začela dobesedno živet! Razliko opazim tudi pri odnosu z otrokom – oba dva sva bolj sproščena, umirjena, vzamem si več časa zanj. Ne smem pa pozabiti odnos s partnerjem, ko sem se začela poglabljati vase, sem dejansko začutila kaj potrebujem, kaj me nervira in kaj je tisto kar počnem proti duši in srcu, za druge. Še vedno mi misli velikokrat uidejo, a mi je, z veliko vaj, odnosom ki sem ga in ga še vedno vzpostavljam sama s sabo, veliko lažje in kvalitetnejše življenje. Naj omenim, sama s sabo sem imela ogromno težav s poslušanjem sebe, vendar z znanjem, vajami ter rednimi stiki s Polono zmagujem! Polona resnično hvala ker te poznam in ti lahko zaupam.

Saša Marijan - Slovenija

svein-kaurin

Sredi februarja sem se odločil testirati Polonin Flow program. Hitro sem pridobil na fleksibilnosti in se naučil prilagoditi vaje potrebam mojega telesa. Poleg tega sem sledil nasvetom za zdravo prehranjevanje, ki bazirajo na sveži organski hrani, polni vitaminov in mineralov.

Po samo nekaj dneh vadbe, sem občutil močno porast energije v teles, čutil pa sem tudi izjemen notranji mir. Sedaj smo sredi aprila, 10 tednov odkar sem začel s programov in v tem času brez kakršnegakoli napora izgubil 8 kilogramov.

To je izjemna transformacija zame in za moje zdravje.

Nimam besed, s katerimi bi se zahvalil Poloni za njen briljanten način vodenja in učenja programa Flow. V kolikor želite spremeniti življenje na bolje, z dna srca priporočam Polonin Flow program.

Svein Kaurin - Norveška

andreja-zupancic

Vadba Flow je odlična za premagovanje vsakodnevnega stresa, pripomore k boljšemu počutju in fizični pripravljenosti. Sama sem se odločila za vadbo prav zaradi tega. Pozitivne učinke sem začutila že po prvi vadbi, počutila sem se bolj mirno, povezano sama s sabo, lažje sem zadihala. Zahvale pa gredo vaditeljici, ki je res prava oseba za vodenje vadbe. Toplo priporočam vsakomur, ki se mu zdi da rabi priti v stik sam s sabo, kar je v današnjem času zelo pomembno.

Andreja Zupančič - Slovenija

vesna-gorican

….s svojo preprosto naravo, čisto dušo in neizmerno pozitivno energijo v prostor prinašaš luč, ki razsvetljuje tudi naše notranje bitje…s strokovno podkovanostjo pa nas naučiš še tehnik, kako se poistovetiti s samim sabo, poslušati telo…imeti se rad…ceniti naravno…in uživati v moči misli…

Hvala, ker si…brezpogojno…

Vesna Goričan - Slovenija