individualna-seansa

V kolikor se posameznik odloči za individualno seanso z mano, mu pomagam ozavestiti vzroke za izzive, s katerimi se sooča v življenju, in ga vodim po poti njihove razrešitve. Pri tem uporabljam kombinacijo znanja, modalitet, tehnik in orodij, ki sem jih osvojila v več kot desetletni praksi intenzivnega študija in dela na področju transformacije naše zavesti. K vsakemu posamezniku pristopam celostno, kar pomeni, da skupaj pregledamo in predelamo mentalno, emocionalno, fizično in spiritualno raven v zvezi z izzivom, s katerim se posameznik sooča. V okviru individualne seanse posamezniku ne dajem odgovorov, temveč ga z vprašanji vodim v stik s tistimi deli njegovega bitja in obstoja, ki potrebujejo ozaveščenje in drugačen pristop. Celotna seansa je močno intuitivna.

Individualna seansa se prilagodi vsakemu posamezniku posebej, glede na njegove izzive, potrebe in želje.

Je resnično prepričanje, da sta za vsako večjo spremembo v življenju potrebna čas in temeljita analiza osebne zgodovine?

Po mojih dolgoletnih izkušnjah dela s strankami ne. Čas je iluzija. Naša zgodovina živi v nas in sicer  v obliki zaklenjenih strahov, prepričanj, sodb, pogledov, zaključkov in travm ter kreira našo realnost. Veliko stvari se lahko razreši s posebnimi tehnikami v sedanjem trenutku, za določene pa je potreben pogled v osebo zgodovino, vendar tukaj ne gre za pogovorno terapijo o dogodkih iz preteklosti, temveč za energijsko razreševanje ključnih trenutkov, ki so zaznamovali osebo. V določenih primerih energije odprejo tudi portal v regresijo. 

Kako se individualna seansa izvaja?

Individualna seansa se lahko izvaja osebno ali preko telekomunikacijskih medijev. Z osebo se najprej pogovoriva o izzivih, s katerimi se sooča v življenju, nato pa se lotiva energetskega čiščenja vseh omejujočih prepričanj, strahov, sodb, pogledov in zaključkov, ki osebi preprečujejo lahkotnost prejemanja vsega željenega.

Koliko časa traja vsaka individualna seansa in koliko seans je potrebnih?

Individualna seansa traja 120 min.

Število seans se določi sproti. Vse je odvisno od izziva, s katerim se stranka sooča ter njene energijske odprtosti za razrešitev. Včasih se izziv razreši znotraj ene same seanse, včasih pa je potrebno izvesti še eno ali dve dodatni seansi.

Vas zanima več o individualni seansi?

Če imate kakršnokoli vprašanje glede seanse ali njene izvedbe, izpolnite spodnji obrazec.

Polja označena z zvezdico * so obvezna.

Politika varovanja zasebnosti

Mnenja strank

sissel-widding

Imela sem izjemno priložnost, da sem izkusila individualno seanso s Polono. Bila sem zmedena, čutila sem, da sem na napačni poti v življenju. Kljub temu, da sem mojstrica nevro lingvističnega programiranja, nisem mogla uporabiti njegovih tehnik za razrešitev mojih dilem. V samo nekaj minutah dela s Polono, je vse postalo jasno in ozavestila sem, kaj si v življenju resnično želim.

Polona mi je pomagala prisluhniti moji duši, me energetsko podprla z njeno energijo in od tod naprej so bile vse stvari enostavne.

Njeno terapijo bi močno priporočila vsem tistim, ki si želite v življenju najti pravo smer in potrebujete pri tem podporo.

Sissel Widding - Norveška

jane-hjartaker

Polona je srčna nosilka svetlobe, ki ti pomaga najti svoj resnični jaz z njenim znanjem in modrostjo.

Jane Hjartåker - Norveška

randy-sanders

Polona je izredno dober detektiv, ki te vodi globoko v svojo notranjost, da odkriješ vzroke svojih težav. Takoj je sposobna opaziti kateri deli tvoje osebnosti niso uravnoteženi in jim posveti pozornost, hkrati pa ti jih pomaga ozdraviti.

Takoj po terapiji z njo, sem bila pripravljena svetu pokazati novo, veliko izboljšano verzijo sebe. Pripravljena sem na nov začetek v življenju.

Randy Sanders - Norveška

line-ann-hansen

Jaz, Line, ženska, ki bi že več kot dve desetletji rada odkrila svoj resnični jaz, sem bila tako srečna, da sem uspela spoznati to čudovito žensko na dveh srečanjih.

Spoznala sem jo, ko je v mojem mestu, Sortland na Norveškem, vodila delavnico, na kateri je opisovala svojo življenjsko pot. Ta dogodek je bil zame zelo čustven, saj se mi je zdelo, kot bi opisovala mene, moje življenje in moje dnevne izzive.

Ob drugem srečanju pa sem imela možnost preživeti štiri zaporedne dni s Polono. Od začetka se sploh nisem mogla fokusirati na njene besede, saj sem bila tako navdušena nad bleščečo modro belo avro, ki je obdajala njeno telo.

Ko sem v otroštvu skrila svoj pravi jaz, sem se obdala z neprebojnim oklepom, ki me je varoval pred svetom. Da bi se osvobodila tega oklepa, sem rabila pustiti preteklost za sabo in odpustiti za vse, kar se je zgodilo.

Preko terapij s Polono sem dobila natančen vpogled v tudi razlog, zaradi katerega sem bila v otroštvu pogosto trpinčena s strani mojih vrstnikov in tudi vpogled v to kako me je slednje zaznamovalo za celo življenje.

Ostali udeleženci in jaz smo izkusili močne transformacije med terapijami s Polono, zame najmočnejša sprememba pa se je zgodila tik pred koncem vikenda. Tedaj se je Polona pričela ukvarjati z mojo identiteto. To je bil zame najverjetneje največji izziv, ki sem ga kadarkoli izkusila v življenju. Počutila sem se potisnjeno v kot. Potem pa se je zgodilo. Končno sem dojela kdo sem, prišla sem v stik s svojo resnično naravo. Moje dlani je zajel ogenj. Zdelo se je, kot bi se goreča masa pretakala v mojih dlaneh. Česa takšnega nisem izkusila še nikoli v življenju. Posledično se je v meni naselil neizmeren mir in končno so se vsi koščki sestavljanke sestavili skupaj.

Sedaj čakam dan, ko se spet srečam z mojo lepo prijateljico. Vem, da bo ta dan prišel. In ko ga dočakam, bom uživala vsako minuto teh trenutkov.

Line Ann Hansen - Norveška

suzana-cavka-divcic

Polona ima močno intuicijo, čuti človeka in ga vodi do stika s seboj, da najde rešitve za svoje probleme. Ima naravno danost, da vidi, kje ima človek blokade, ki ga ovirajo v življenju, da zaživi srečno in svobodno. Je polna ljubezni in sočutja. Hvaležna sem, da sem jo spoznala.

Suzana Čavka Divčič - Slovenija

annikken-holm

Celo življenje sem se spopadala z močnimi bolečinami v predelu želodca in v predelu mojih rodil. Obiskala sem stotero zdravnikov, a mi nihče ni znal pomagati.

Potem sem srečala Polono. Polona je odlična bralka ljudi. Vidi skozi tebe, tvoj resnični jaz. Počutila sem se, kot da mi je držala ogledalo, da sem se lahko spoznala v popolnoma drugačni luči. Z usmerjanjem pozornosti navznoter in v moje otroštvo, mi je pomagala ozavestiti vzroke mojih težav in jih ozdraviti.

Tisti dan sem bila prvič v življenju prosta vseh bolečin, ki sem jih trpela celo življenje. Polona, si oseba, ki mi je popolnoma spremenila življenje. Večno ti bom hvaležna za to. Občudujem te in spoštujem. Svet potrebuje več takih kot si ti.

Anniken Holm - Norveška