samantha-kay-brown

Po udeležbi 7 dnevnega retreat-a, ki sta ga vodila Polona Muršec in Svin Kaurin, lahko končno rečem, da sem sedaj NEKADILKA !!! Moja odvisnost od cigaret je trajala več kot 34 let.

Vsako jutro smo pričeli dan s Poloninim Flow programom. Poleg fizične vadbe smo dajali velik poudarek na tem kakšen odnos imamo do svojih teles in kako skrbimo zanje. Polona nas je ves čas opominjala, naj ljubimo svoja telesa in za njih skrbimo ne le z redno vadbo, predvsem tudi z zdravo prehrano. Čutila sem, da se je moje telo pričelo zdraviti takoj po prihodu na retreat. Sprejela sem popolnoma drugačen način razmišljanja in spremenila svoj odnos do telesa … Začela sem razmišljati “Kako naj ljubim svoje telo in ga istočasno zastrupljam s cigareti?” In po tem vprašanju nisem več čutila potrebe po kajenju.

Prakticiranje čuječnosti mi je pomagalo spremeniti pogled na kronično bolečino, ki sta jo rak in posledična radikalna histerektomija pustila za seboj. S to bolečino sem živela več kot 12 let in v samo 7 dneh retreata sem se je uspela osvoboditi.

Retreat se je vodil v čudoviti Portugalski in je bil tako umirjen. Z ostalimi udeleženci smo delali na različnih težavah, ki so nas pestile in vsem nam jih je uspelo premagati. S tem smo postali zelo samozavestni in prijatelji za celo življenje. Ljubezen in edinstvena podpora s strani Polona in Sveina je bila UNIKATNA.
Znebila sem se omejujočih prepričanj in se naučila kako se spopasti z negativnimi čustvi in bolečino. Vse odkar sem se vrnila s Portugalske, negujem svoje telo, premagujem strahove in rečem DA vsakemu izzivu, namesto da iščem izgovore, da se ne bi soočila z njimi.

Hvala Polona in Svein, vajina ljubezen in pozitivni pogled na življenje sta nalezljiva.

Samanta Kay Brown - Anglija

asle-johansen

Zelo sem bil zadovoljen s centrom, postrežbo in gostoljubnostjo. Prav tako sem bil zelo zadovoljen s strukturo retreata in vsem znanjem, ki sem ga tekom retreata osvojil. Kombinacija učenja in prostega časa za implementacijo naučenega je bil ravno pravšnja. Zelo mi je bilo všeč, da sta nam bila oba trenerja na voljo kadarkoli smo ju potrebovali. Retreat bi toplo priporočil.

Asle Johansen - Norveška

mona

Tako sem hvaležna, da sem se udeležila Algarve retreata v spetembru 2015. Nave Redonda do Cerro je prijeten kraj, zelo umirjen, varen in obdan s čudovito naravo. Gostitelji so se trudili na vso moč, da je bilo naše bivanje nadvse prijetno. Zelo sem zadovoljna z vsebino retreata in čudovitima trenerjema. Močno priporočam ta retreat vsakomur.

Mona Lundbakk - Norveška

connie-leslie

Lokacija retreata je zelo lepa, lastniki centra odlični, prav taka je tudi hrana. Cel teden smo živeli skupaj kot skupina, se smejali in si delili izkušnje. Vsebina retreata mi je bila zelo všeč, še bolj pa sproščeno vzdušje v “učilnici”. Polona in Svein sta odlična trenerja. S tem se strinjajo vsi udeleženci retreata. Algarve retreat sem toplo priporočila že kar nekaj ljudem odkar sem se vrnila nazaj na Norveško.

Connie Leslie - Norveška

randi

Algarve retreat mi je spremenil življenje. Bilo je čudovito. Zelo mi je bilo všeč, da smo bili deležni obeh, tako skupinskih delavnic, kot tudi individualnih seans s Polono in Sveinom. Miren kraj, odlična hrana ter zelo prijetni lastniki centra so celotno izkušnjo še obogatili. Ta retreat bi priporočila vsakomur, saj vam bo pomagal, da opustite stare navade, ki vam ne koristijo, prav tako pa vam bo pomagal premagati katerokoli oviro, s katero se soočate v življenju.

Randi Sannes - Norveška