sophie-lunde

Vzelo mi je kar nekaj časa, da sem bila sposobna ubesediti kaj sem obiskala, predvsem pa kaj sem postala z obiskom tvojega Embody Feminine Energy seminarja. Razlog pa je en sam; spoznati sem morala to novo osebo v meni, ki je bila pozabljena tako dolgo, natančno vse odkar sem bila otrok, ko nisem poznala drugega občutka kot občutka svobode.

Moje izkušnje po obisku seminarja so bile izjemne. Po samo dveh dneh s teboj, je moj stari jaz izginil in s tem je lahko nova, avtentična in radovedna duša ubežala zaporu konstatnih misli, ki jih je nadzoroval strah. Ljudje mi konstantno govorijo kako sem se spremenila, kako vesela, zdrava in lahkotna delujem. Postala sem sama svoj guru.

Naučila sem se poslušati svoje telo in zanj redno skrbim z zdravo prehrano ter pazim, da ne prekoračim njegovih meja. Razvajam se kot najboljša mama na svetu, vsak dan. Moje zdravje se je močno okrepilo. Shujšala sem, moj krvni pritisk je spet normalen !!!, od seminarja dalje nimam več bolečih predmenstualnih simptomov, niti glavobolov in migren !!!, ki so me mučile dolga leta. In izpit na faksu sem opravila z vsemi možnimi točkami, brez katerekoli anksioznosti, ki me je prej spremljala pred vsakim preizkusom znanja.

Dejstvo, da sem zadela brezplačno vstopnico za tvoj seminar, je zame pomenilo najbolj vredno nagrado, ki bi jo lahko kadarkoli prejela. Niti 300 milijonov Eurov ne bi moglo ustvariti tega ekskluzivnega občutka, ki ga od seminarja dalje nosim v sebi.

Polona, ne najdem besed s katerimi bi se ti lahko zahvalila za vse, kar si mi pomagala razumeti o delovanju mojega telesa, mojih misli in moje energije. Solze mi polzijo po licu, medtem ko ti pišem to zelo zaslužno povratno informacijo. Besede so premalo, da bi lahko opisala te čudovite občutke, ki jih sedaj nosim v sebi. Edina izkušnja, ki bi se lahko primerjala s tem, kar doživljam danes, je bilo rojstvo mojega čudovitega sina. Počutim se tako mladostno in svobodno …

Sophie Lunde - Norveška

nancy-mikkelsen-norheim

Sem poročena ženska, stara 46 let, s tremi otroci in eno vnukinjo. Delam kot učiteljica in prav tako vodim svojo podjetje, ki izvaja seminarje in tečaje doma in po svetu. Vajena sem delati veliko. Delo je moja velika motivacija, da mi veliko energije in radosti.

V zadnjih letih so se mi pričele pojavljati zdravstvene težave. Dobila sem vnetje v ramenih, vratu, hrbtu in v rokah. Vse to mi je povzročilo, da sem izgorela. Postala sem popolnoma prazna, tako mentalno kot fizično. Kot da ne bi imela ničesar več dati.

Ko se nekdo, ki je vedno stal v centru pozornosti, delal veliko, bil pozitiven in predan, motivator in gonilna sila, naenkrat znajde v situaciji z veliko bolečine, frustracije in negativnimi mislimi, preprosto ne ve, kaj storiti. Preprosto izgubi občutek lastne identitete in se sprašuje kakšno bo življenje od sedaj naprej.

Za Polonin program, Embody Feminine Energy sem izvedela preko Facebooka. Naj poudarim, da sem pred tem programom obiskala številne tretmaje, da bi izboljšala svojo situacijo, ki pa vsi po vrsti niso bili uspešni. Še vedno sem se soočala z veliko bolečine, frustracijami in depresijo. Kljub temu sem se odločila ostati odprta in tvegati udeležbo.

tri dni je odkar sem obiskala seminar in močno čutim, da sem na pravi poti nazaj v življenje in da dobim nazaj povrnitev energije. Polona mi je pomagala, da sem spremenila odnos do bolečine in me naučila kako naj prisluhnem svojemu telesu ter signalom, ki mi jih konstantno pošilja. Prav tako me je naučila kako naj začnem skrbeti zase in kako naj izpeljem potrebne spremembe v življenju, ki jih moje telo nujno potrebuje.

Polona nas prav tako naučila, kako naj prevzamemo nazaj vajeti našega življenja, tako mentalno, kot tudi fizično. V nas je sprožila nove miselne procese o tem kdo smo in kdo si želimo biti. Kaj je pomembno za nas. Kako želimo živeti življenje. Kakšne vloge prevzemamo in kakšnim pričakovanjem smo izpostavljeni. Kako smo pod vplivom družbenih nepisanih pravil in načinov življenja.

Tekom seminarja sem se naučila prisluhniti svoji intuiciji, kako postaviti meje in drugim reči ne brez slabe vesti. Naučila sem se prepoznati strahove in nesigurnosti drugih. Naučila sem se kako dati sebi prostor, da ustvarim večjo harmonijo med mojim telesom in mislimi in kako uživati življenje. Bolečine v mojem telesu so popustile, imam veliko več energije in volje, da začnem spreminjati življenje.

Preteklost sem pustila za sabo, veselim se prihodnosti in uživam v sedanjosti. Če si želiš živeti življenje napolnjeno z ljubeznijo, harmonijo in radostjo, se moraš nagraditi in obiskati program Embody Feminine Energy z visoko usposobljeno Polona. Vredna si tega.

Nancy Michelsen - Norveška

enid-camilla-hansen

Embody Feminine Energy seminar mi je pomagal postati nekaj novega, boljšega. Sem veliko bolj prisotna pri vsem, kar počnem. Sebe ter ostale okrog mene vidim z novimi očmi. Zdi se, kot bi se ljudje okrog mene spremenili, v resnici pa se je spremenil samo moj pogled na njih. Veliko lažje sem v prisotnosti ljudi, ob katerih sem se včasih počutila nelagodno. Veliko sem se naučila od ostalih udeleženk v skupini in zlahka sem potegnila vzporednice med njihovimi in mojo zgodbo.

Polona predaja znanje iz srca in ima zelo izrazit tukaj in zdaj način učenja, kjer ni ničesar planirano vnaprej. To mi je izredno všeč.

Globoko priporočam ta seminar vsakomur, ne glede na to, s čim se soočate v življenju. Naučili se boste čudovitih tehnik, srečali podobno misleče ljudi. Videni boste v globino duše in kmalu boste lahko opazili lepoto v vsem, kar vas obdaja v življenju.

Enid Camilla Hansen - Norveška

dina-christine-fossland

Draga Polona,

Sem zelo hvaležna, da sem se lahko udeležila seminarja Embody Feminine Energy. Čutim, da me je res spremenilo in spremenilo moj pogled na življenje. Čutim, da gledam svet skozi druga očala.

Seminarja sem se udeležila, ker sem imela težavo s prisotnostjo v trenutku. Že zelo dolgo sem bila neprestano pod stresom zaradi stvari iz preteklosti ali prihodnosti. Čutila sem, da ne živim in uživam življenja. Po tem seminarju, se prvič počutim popolnoma sproščeno po zelo dolgem času. Počutim se veliko bolj prisotno v trenutku in začenjala sem zaznavati stvari, ki jih nisem še nikoli. Tudi spala sem bolje kot kadarkoli. Pridobljeno znanje bom uporabila do konca svojega življenja.

V skupini je bila odlična atmosfera. Spoznala sem čudovite ljudi, katerih se bom vedno spominjala. Čutila sem, da sem lahko 100% jaz in sem lahko delila stvari, za katere si nikoli nisem mislila, da jih bom lahko z ljudmi, katere sem ravno spoznala. Delila sem nekaj, kar me je mučilo že zelo dolgo. Delila sem izkušnjo, ki je bila ujeta v meni, kot lastna bolečina. Polona je povzročila, da je bolečina iz te izkušnje izginila. Čutila sem, da se je breme z mojih rame sprostilo. Ko se sedaj spomnim izkušnje, se le nasmehnem in pomislim, kako močna sem.

Ljudje okoli mene so opazili, da sem se spremenila. Ko sem prišla na delo po tem seminarju, mi je šef rekel:”Spremenila si se, izgledaš res sproščeno. Tvoja ramena so nižje kot ponavadi.” Danes mi je fant rekel:” Res me veseli, videti te veselo.”

Res iskreno priporočam seminar vsakomur iz srca. Res ti da nov pogled na svet. Naučila si me kako živeti življenje in ne stalno nekaj početi. Hvaležna sem za to. Ne morem se ti dovolj zahvaliti.

Z ljubeznijo,

Dina Christine Fossland - Norveška

ingrid-thorkildsen

Od trenutka, ko smo stopile v predavalnico, kjer je potekal seminar, sem čutila sproščeno in pozitivno energijo. Bilo nas je le nekaj žensk v skupini. Majhna skupina je pripomogla, da smo se počutile varne in se lažje odprle. Zelo sem se zbližala z drugimi in prepričana sem, da bomo ostale v kontaktu tudi po seminarju. Všeč mi je bilo, da Polona ni imela izdelanega plana za seminar, pač pa je poslušala skupino, ko je delala plan za vikend. To dejstvo in majhnost skupine res naredi možnost, da prav vsak zasije.

Tekom seminarja v Tromsø sem lahko opazovala velike spremembe v vseh ženskah. Pred tem seminarjem sem sama le stežka naredila odločitev o moji prihodnosti. Polona mi je pomagala pri sprejemanju prave odločitve. Naučila sem se poslušati svoje telo, kar mi bo pomagalo na veliko načinov v prihodnosti. Naučila sem se tudi orodij, ki mi pomagajo pri sproščanju, kako živeti v trenutku in kako se počutiti bolj prepričano sama vase in v svoje odločitve. Vsakomur priporočam, da preživi vikend s Polono. To bo zagotovo spremenilo njeno življenje.

Ingrid Thorkildsen - Norveška

lidiia-bortova

Preden sem se udeležila Poloninega seminarja Embody Feminine Energy, sem bila prepričana, da imam svoje življenje pod kontrolo. Mislila sem, da vem vse. Vendar sem se motila. Bala sem se soočiti sama s sabo in s svojimi čustvi. Bala sem se spoznavati svojo pravo naravo, kdo sem in kaj je moje poslanstvo v tem življenju.

Polona mi je odprla oči. Življenje je prelepo, ko enkrat začneš verjeti sama vase in ko rečeš JA sama sebi. Si čista energija in nihče drug te ne more osrečiti. Razen sama sebe.

Sem neizmerno hvaležna, da sem spoznala Polono. Je zelo energična oseba in resnično želi pomagati drugim. Pri njej mi je bilo najbolj všeč to, da nas ni učila kot drugi učitelji, ampak nam je postavljala prava vprašanja, ki so nas vodila globoko v nas same, da smo se bolje spoznale. To je bilo fantastično.

Nikoli ne bom pozabila tega vikenda, saj sta mi dala ta dva dneva s Polono fantastično moč, notranji mir in zmožnost poslušanja same sebe. Izgubila sem strah pred svojimi lastnimi čustvi.

Draga Polona, neizmerna hvala za vse. Prosim, ne nehaj delati tega, kar delaš. Sem neskončno hvaležna za tvojo pozitivnost in ogromno energije, ki si jo delila z mano in ostalimi. Si najboljša med najboljšimi. Veselim se tvojega naslednjega seminarja. Hvala!

Lidiia Bortova - Norveška