Kundalini jogo prakticiram že dobrih 8 mesecev. Prepričala me je že uvodna ura, kjer je Polona naredila krasno predstavitev te vrste joge z različnimi primeri vaj. Vse vaje so na vsaki vadbi zelo podrobno prikazane in razložene tako da ni bojazni glede izvedbe. Prav tako vsaka vadba ponuja drugačne vaje kot teden prej, tako da res dobiš ogromno raznolikih vaj, ki jih lahko uporabljaš tudi v vsakdanjem življenju. Polona vedno razloži za kaj je določena vaja dobra, kdaj priporoča njeno izvajanje… Samo vzdušje na vadbi je krasno in tudi po vadbi se počutje izboljša in glede na to, da imamo vadbo v večernih urah mi tudi pomaga pri spancu. Le ta je bolj kvaliteten in lažje tonem vanj. 🙂 

Kundalini jogo priporočam vsem ki jih zanima malce bolj poglobljena joga z dodanimi različnimi elementi, ki samo še okrepijo naše telo in duha. Veliko je poudarka na dihanju, pridobivanju na moči in krepitvi različnih vrst mišic. Priporočam vsem, tudi fantom. Pridite ne bo vam žal.

Karina Soklič

Po šestih mesecih obiskovanja kundalini joge moram deliti svoje navdušenje. Pričela sem zaradi želje po boljšem duševnem in fizičnem počutju ter uravnoteženju energij znotraj sebe. Vsake vadbe se veselim predvsem zato, ker Polona zna sestaviti vadbo, ki je mešanica fizičnih vaj, mentalnega raziskovanja in opazovanja sebe. Všeč mi je, koliko pozornosti nameni temu, da nas nauči tehnik, ki nam naučeno pomagajo prenesti v vsakdanje življenje. Vzdušje je odlično, saj Polona ustvari prostor za spodbudno in sproščeno izražanje v popolnem stiku s seboj. 

Polona, iskrena hvala

Julija Bizjak