suzana-cavka-divcic

Polona ima močno intuicijo, čuti človeka in ga vodi do stika s seboj, da najde rešitve za svoje probleme. Ima naravno danost, da vidi, kje ima človek blokade, ki ga ovirajo v življenju, da zaživi srečno in svobodno. Je polna ljubezni in sočutja. Hvaležna sem, da sem jo spoznala.

Suzana Čavka Divčič - Slovenija

nina-cuden

‘Meditacije v Solni hiši sem začela obiskovati, ko sem bila zaradi težkih preizkušenj v življenju čisto izgubljena. Polona mi je pomagala gledati drugače nase in na svet okoli sebe. Vsaka meditacija je bila izkušnja zase. Meditacije so vodene neprisiljeno, čisto po instinktu in res na zelo oseben način. Mislim, da se Polona tudi sama ne zaveda, kako mi je pomagala obrniti življenje na boljše. Veliko mi je pomagalo slišati zgodbe drugih ljudi in sčasoma sem bila pripravljena tudi sama govoriti o svojih težavah.

Všeč mi je bilo ker se lahko o vsem in vsaki star pogovarjamo popolnoma odkrito in ne obsojajoče. Tekom zime (mesecev) sem se naučila tudi sama meditirati, bolj umirjeno reagirati v stresnih situacijah, biti v trenutku, opaziti male stvari v življenju. Nato so se začele stvari obračati na boljše. V službi sem se odločila posvetiti samo delu in ga odlično opraviti, kar se je kasneje izkazalo za super. Končno sem kupila avto. V življenje so pričeli prihajati sami zanimivi ljudje. Tisti, ki so mi črpali energijo in so z mano ravnali nespoštljivo, so odšli. Dobila sem ponudbo za delovno mesto za boljše plačilo, ki mi je tudi veliko bližje in z boljšimi delovnimi razmerami. Podedovala sem tudi vikend, ki sem si ga močno želela in ga v poletnih mesecih tudi popolnoma renovirala.

Nina Čuden - Slovenija

sissel-widding

Bila sem zmedena, čutila sem, da sem na napačni poti v življenju. Kljub temu, da sem mojstrica nevro lingvističnega programiranja, nisem mogla uporabiti njegovih tehnik za razrešitev mojih dilem. V samo nekaj minutah dela s Polono, je vse postalo jasno in ozavestila sem, kaj si v življenju resnično želim. Polona mi je pomagala prisluhniti moji duši, me energetsko podprla z njeno energijo in od tod naprej so bile vse stvari enostavne.

Sissel Widding - Norveška