vesna-gorican

….s svojo preprosto naravo, čisto dušo in neizmerno pozitivno energijo v prostor prinašaš luč, ki razsvetljuje tudi naše notranje bitje…s strokovno podkovanostjo pa nas naučiš še tehnik, kako se poistovetiti s samim sabo, poslušati telo…imeti se rad…ceniti naravno…in uživati v moči misli…

Hvala, ker si…brezpogojno…

Vesna Goričan - Slovenija

heidi-tapio1

Delavnice NLP-ja in čuječnosti sem se udeležila v letu 2016 v Tromsø na Norveškem, kar je bila izredno dobra odločitev. Močno priporočam Polono kot govorko, coachinjo in trenerko za osebnostno rast. Odlično predava o NLP-ju, čuječnosti in spiritualnosti. Ima ogromno znanja in odgovor na vsa vprašanja.

Polona je dobra in prijazna oseba, enostavno jo moraš imeti rad. Če potrebujete nekaj ”spiritualne hrane”, ki je motivirajoča, polna znanja in zagona, potem se morate udeležiti njenih treningov. Odšli boste bo v nov svet, nivo višje. Dobili boste novo pozitivno energijo, ker boste začenjali razumeti kako vaše misli in notranji svet funkcionirajo. Na sebe in svet boste začeli gledati na drugačen, boljši način. Hitro boste ugotovili, da so pozitivne spremembe mogoče in da niso težke.

Heidi Tapio - Norveška

amina-monsen

Polona je fantastična inspiracija za vse ljudi. Vso svojo moč in srce vloži v delo, da pomaga ljudem priti do svoje moči in razsvetljenja. Sem zelo hvaležna, da sem jo spoznala. Je zalo prijetna oseba, ob njej se res lahko sprostiš in učiš na popolnoma nov in pozitiven način. Zna poskrbeti, da je celoten proces spoznavanja samega sebe in razvijanja poln veselih in zabavnih trenutkov.

Je zelo prijetna, pametna in čudovita oseba, ki zna v vas prepoznati ogromno kvalitet, za katere sploh niste vedeli, da jih imate. Da vam prostor in resničen občutek varnosti, zato se lahko odprete na vse načine in si dovolite osebno zrasti. Nikoli se ne bo postavila nad vas, ampak vam bo pokazala, kako čudoviti ste. Mirno se ji lahko odprete na vseh področjih svojega življenja. Celotna izkušnja z njo kot trenerko je polna smeha in pozitivizma, natanko taka, kot bi moralo biti.

Priporočala bi jo kot trenerko vsakomur, ne glede na situacijo, v kateri ste v svojem življenju.

Amina Monsen El Bakkouchi - Norveška