suzana-cavka-divcic

Polona ima močno intuicijo, čuti človeka in ga vodi do stika s seboj, da najde rešitve za svoje probleme. Ima naravno danost, da vidi, kje ima človek blokade, ki ga ovirajo v življenju, da zaživi srečno in svobodno. Je polna ljubezni in sočutja. Hvaležna sem, da sem jo spoznala.

Suzana Čavka Divčič - Slovenija

line-ann-hansen

Jaz, Line, ženska, ki bi že več kot dve desetletji rada odkrila svoj resnični jaz, sem bila tako srečna, da sem uspela spoznati to čudovito žensko na dveh srečanjih.

Spoznala sem jo, ko je v mojem mestu, Sortland na Norveškem, vodila delavnico, na kateri je opisovala svojo življenjsko pot. Ta dogodek je bil zame zelo čustven, saj se mi je zdelo, kot bi opisovala mene, moje življenje in moje dnevne izzive.

Ob drugem srečanju pa sem imela možnost preživeti štiri zaporedne dni s Polono. Od začetka se sploh nisem mogla fokusirati na njene besede, saj sem bila tako navdušena nad bleščečo modro belo avro, ki je obdajala njeno telo.

Ko sem v otroštvu skrila svoj pravi jaz, sem se obdala z neprebojnim oklepom, ki me je varoval pred svetom. Da bi se osvobodila tega oklepa, sem rabila pustiti preteklost za sabo in odpustiti za vse, kar se je zgodilo.

Preko terapij s Polono sem dobila natančen vpogled v tudi razlog, zaradi katerega sem bila v otroštvu pogosto trpinčena s strani mojih vrstnikov in tudi vpogled v to kako me je slednje zaznamovalo za celo življenje.

Ostali udeleženci in jaz smo izkusili močne transformacije med terapijami s Polono, zame najmočnejša sprememba pa se je zgodila tik pred koncem vikenda. Tedaj se je Polona pričela ukvarjati z mojo identiteto. To je bil zame najverjetneje največji izziv, ki sem ga kadarkoli izkusila v življenju. Počutila sem se potisnjeno v kot. Potem pa se je zgodilo. Končno sem dojela kdo sem, prišla sem v stik s svojo resnično naravo. Moje dlani je zajel ogenj. Zdelo se je, kot bi se goreča masa pretakala v mojih dlaneh. Česa takšnega nisem izkusila še nikoli v življenju. Posledično se je v meni naselil neizmeren mir in končno so se vsi koščki sestavljanke sestavili skupaj.

Sedaj čakam dan, ko se spet srečam z mojo lepo prijateljico. Vem, da bo ta dan prišel. In ko ga dočakam, bom uživala vsako minuto teh trenutkov.

Line Ann Hansen - učiteljica, Norveška

randy-sanders

Polona je izredno dober detektiv, ki te vodi globoko v svojo notranjost, da odkriješ vzroke svojih težav. Takoj je sposobna opaziti kateri deli tvoje osebnosti niso uravnoteženi in jim posveti pozornost, hkrati pa ti jih pomaga ozdraviti.

Takoj po terapiji z njo, sem bila pripravljena svetu pokazati novo, veliko izboljšano verzijo sebe. Pripravljena sem na nov začetek v življenju.

Randy Sanders - umetnica, Norveška

jane-hjartaker

Polona je srčna nosilka svetlobe, ki ti pomaga najti svoj resnični jaz z njenim znanjem in modrostjo.

Jane Hjartåker - zdravilka, Norveška

annikken-holm

Bolečine v predelu mojega spodnjega dela trebuha in mojih rodil ter vzroka zanje mi ni uspel pozdraviti oz. najti nihče od tisočih zdravnikov, ki sem jih obiskala v zadnjih 10 letih mojega življenja. Potem sem srečala Polona in se odločila za njeno terapijo. Polona je odlična bralka ljudi. Zdelo se mi je, da me bere kot odprto knjigo oz da vidi skozi mene. O meni je vedela veliko več, kot sem jaz vedela o sebi in tako rečeno držala mi je ogledalo, da sem lahko razumela sebe v popolnoma novi luči.

Veliko fokusa sva posvetili ranjeni deklici globoko v meni, vodila me je globoko vase, da sem doumela vzrok mojih težav, s katerimi sem se soočala. Kar naenkrat sem razumela zakaj sem trpela toliko bolečine in potem me je vodila k procesu zdravljenja te bolečine.

Ko sem se tisti večer vrnila domov, prvič po neštetih letih nisem več čutila bolečine.

Vem, da me čaka še nekaj dela kar se tiče mojega odnosa s samo seboj, vendar sedaj vsaj vem, da imam vsa orodja za rešitev problemov v sebi in jih ne rabim iskati v svetu zunaj sebe. Le zaupati si moram.

Polona nam ta orodja pomaga najti in jih uporabiti. Zaradi nje imam sedaj upanje v lepšo prihodnost, vem kako delati na sebi in kako slediti svojim sanjam in ciljem.

Hvala Polona, moje življenje si spremenila na boljše, in večno ti bom hvaležna za to. Si ženska, ki jo občudujem in se po njej zgledujem. Svet potrebuje več Polon.

Anniken Holm - študentka, Norveška

sissel-widding

Imela sem izjemno priložnost, da sem izkusila Polonino terapijo. Bila sem zmedena, čutila sem, da sem na napačni poti v življenju. Kljub temu, da sem mojstrica nevro lingvističnega programiranja, nisem mogla uporabiti njegovih tehnik za razrešitev mojih dilem. V samo nekaj minutah dela s Polono, je vse postalo jasno in ozavestila sem, kaj si v življenju resnično želim.

Polona mi je pomagala prisluhniti moji duši, me energetsko podprla z njeno energijo in od tod naprej so bile vse stvari enostavne.

Njeno terapijo bi močno priporočila vsem tistim, ki si želite v življenju najti pravo smer in potrebujete pri tem podporo.

Sissel Widding - coachinja, Norveška