dina-christine-fossland

Dina Christine Fossland

Norveška

Draga Polona,

Sem zelo hvaležna, da sem se lahko udeležila seminarja Embody Feminine Energy. Čutim, da me je res spremenilo in spremenilo moj pogled na življenje. Čutim, da gledam svet skozi druga očala.

Seminarja sem se udeležila, ker sem imela težavo s prisotnostjo v trenutku. Že zelo dolgo sem bila neprestano pod stresom zaradi stvari iz preteklosti ali prihodnosti. Čutila sem, da ne živim in uživam življenja. Po tem seminarju, se prvič počutim popolnoma sproščeno po zelo dolgem času. Počutim se veliko bolj prisotno v trenutku in začenjala sem zaznavati stvari, ki jih nisem še nikoli. Tudi spala sem bolje kot kadarkoli. Pridobljeno znanje bom uporabila do konca svojega življenja.

V skupini je bila odlična atmosfera. Spoznala sem čudovite ljudi, katerih se bom vedno spominjala. Čutila sem, da sem lahko 100% jaz in sem lahko delila stvari, za katere si nikoli nisem mislila, da jih bom lahko z ljudmi, katere sem ravno spoznala. Delila sem nekaj, kar me je mučilo že zelo dolgo. Delila sem izkušnjo, ki je bila ujeta v meni, kot lastna bolečina. Polona je povzročila, da je bolečina iz te izkušnje izginila. Čutila sem, da se je breme z mojih rame sprostilo. Ko se sedaj spomnim izkušnje, se le nasmehnem in pomislim, kako močna sem.

Ljudje okoli mene so opazili, da sem se spremenila. Ko sem prišla na delo po tem seminarju, mi je šef rekel:”Spremenila si se, izgledaš res sproščeno. Tvoja ramena so nižje kot ponavadi.” Danes mi je fant rekel:” Res me veseli, videti te veselo.”

Res iskreno priporočam seminar vsakomur iz srca. Res ti da nov pogled na svet. Naučila si me kako živeti življenje in ne stalno nekaj početi. Hvaležna sem za to. Ne morem se ti dovolj zahvaliti.

Z ljubeznijo,