lidiia-bortova

Lidiia Bortova

Norveška

Preden sem se udeležila Poloninega seminarja Embody Feminine Energy, sem bila prepričana, da imam svoje življenje pod kontrolo. Mislila sem, da vem vse. Vendar sem se motila. Bala sem se soočiti sama s sabo in s svojimi čustvi. Bala sem se spoznavati svojo pravo naravo, kdo sem in kaj je moje poslanstvo v tem življenju.

Polona mi je odprla oči. Življenje je prelepo, ko enkrat začneš verjeti sama vase in ko rečeš JA sama sebi. Si čista energija in nihče drug te ne more osrečiti. Razen sama sebe.

Sem neizmerno hvaležna, da sem spoznala Polono. Je zelo energična oseba in resnično želi pomagati drugim. Pri njej mi je bilo najbolj všeč to, da nas ni učila kot drugi učitelji, ampak nam je postavljala prava vprašanja, ki so nas vodila globoko v nas same, da smo se bolje spoznale. To je bilo fantastično.

Nikoli ne bom pozabila tega vikenda, saj sta mi dala ta dva dneva s Polono fantastično moč, notranji mir in zmožnost poslušanja same sebe. Izgubila sem strah pred svojimi lastnimi čustvi.

Draga Polona, neizmerna hvala za vse. Prosim, ne nehaj delati tega, kar delaš. Sem neskončno hvaležna za tvojo pozitivnost in ogromno energije, ki si jo delila z mano in ostalimi. Si najboljša med najboljšimi. Veselim se tvojega naslednjega seminarja. Hvala!