nancy-mikkelsen-norheim

Nancy Michelsen

Norveška

Sem poročena ženska, stara 46 let, s tremi otroci in eno vnukinjo. Delam kot učiteljica in prav tako vodim svojo podjetje, ki izvaja seminarje in tečaje doma in po svetu. Vajena sem delati veliko. Delo je moja velika motivacija, da mi veliko energije in radosti.

V zadnjih letih so se mi pričele pojavljati zdravstvene težave. Dobila sem vnetje v ramenih, vratu, hrbtu in v rokah. Vse to mi je povzročilo, da sem izgorela. Postala sem popolnoma prazna, tako mentalno kot fizično. Kot da ne bi imela ničesar več dati.

Ko se nekdo, ki je vedno stal v centru pozornosti, delal veliko, bil pozitiven in predan, motivator in gonilna sila, naenkrat znajde v situaciji z veliko bolečine, frustracije in negativnimi mislimi, preprosto ne ve, kaj storiti. Preprosto izgubi občutek lastne identitete in se sprašuje kakšno bo življenje od sedaj naprej.

Za Polonin program, Embody Feminine Energy sem izvedela preko Facebooka. Naj poudarim, da sem pred tem programom obiskala številne tretmaje, da bi izboljšala svojo situacijo, ki pa vsi po vrsti niso bili uspešni. Še vedno sem se soočala z veliko bolečine, frustracijami in depresijo. Kljub temu sem se odločila ostati odprta in tvegati udeležbo.

tri dni je odkar sem obiskala seminar in močno čutim, da sem na pravi poti nazaj v življenje in da dobim nazaj povrnitev energije. Polona mi je pomagala, da sem spremenila odnos do bolečine in me naučila kako naj prisluhnem svojemu telesu ter signalom, ki mi jih konstantno pošilja. Prav tako me je naučila kako naj začnem skrbeti zase in kako naj izpeljem potrebne spremembe v življenju, ki jih moje telo nujno potrebuje.

Polona nas prav tako naučila, kako naj prevzamemo nazaj vajeti našega življenja, tako mentalno, kot tudi fizično. V nas je sprožila nove miselne procese o tem kdo smo in kdo si želimo biti. Kaj je pomembno za nas. Kako želimo živeti življenje. Kakšne vloge prevzemamo in kakšnim pričakovanjem smo izpostavljeni. Kako smo pod vplivom družbenih nepisanih pravil in načinov življenja.

Tekom seminarja sem se naučila prisluhniti svoji intuiciji, kako postaviti meje in drugim reči ne brez slabe vesti. Naučila sem se prepoznati strahove in nesigurnosti drugih. Naučila sem se kako dati sebi prostor, da ustvarim večjo harmonijo med mojim telesom in mislimi in kako uživati življenje. Bolečine v mojem telesu so popustile, imam veliko več energije in volje, da začnem spreminjati življenje.

Preteklost sem pustila za sabo, veselim se prihodnosti in uživam v sedanjosti. Če si želiš živeti življenje napolnjeno z ljubeznijo, harmonijo in radostjo, se moraš nagraditi in obiskati program Embody Feminine Energy z visoko usposobljeno Polona. Vredna si tega.