sasa-marijan

Saša Marijan

Slovenija

Glede na moje hitenje, živčnost zaradi službe, prenatrpanega urnika ter malega sinčka doma, sem se odločila da se poskušam umiriti. Sama sem dojela da tak način življenja ni to kar si zaslužim ter stopila v kontakt s Polono. Ko mi je začela s svojo pozitivno energijo in nasveti ter vajami-ki sem si jih pridno in redno zapisovala na njenih uricah, spreminjati videnja o meni, sreči, kako poslušati sebe, se mi je odprl svet.

Moje počutje se je izboljšalo, vedno znova in znova sem ponavljala besede in vaje katere so me umirile, sem začela dobesedno živet! Razliko opazim tudi pri odnosu z otrokom – oba dva sva bolj sproščena, umirjena, vzamem si več časa zanj.

Ne smem pa pozabiti odnos s partnerjem, ko sem se začela poglabljati vase, sem dejansko začutila kaj potrebujem, kaj me nervira in kaj je tisto kar počnem proti duši in srcu, za druge. Še vedno mi misli velikokrat uidejo, a mi je, z veliko vaj, odnosom ki sem ga in ga še vedno vzpostavljam sama s sabo, veliko lažje in kvalitetnejše življenje.

Naj omenim, sama s sabo sem imela ogromno težav s poslušanjem sebe, vendar z znanjem, vajami ter rednimi stiki s Polono zmagujem!

Polona resnično hvala ker te poznam in ti lahko zaupam.