sophie-lunde

Sophie Lunde

Norveška

Vzelo mi je kar nekaj časa, da sem bila sposobna ubesediti kaj sem obiskala, predvsem pa kaj sem postala z obiskom tvojega Embody Feminine Energy seminarja. Razlog pa je en sam; spoznati sem morala to novo osebo v meni, ki je bila pozabljena tako dolgo, natančno vse odkar sem bila otrok, ko nisem poznala drugega občutka kot občutka svobode.

Moje izkušnje po obisku seminarja so bile izjemne. Po samo dveh dneh s teboj, je moj stari jaz izginil in s tem je lahko nova, avtentična in radovedna duša ubežala zaporu konstatnih misli, ki jih je nadzoroval strah. Ljudje mi konstantno govorijo kako sem se spremenila, kako vesela, zdrava in lahkotna delujem. Postala sem sama svoj guru.

Naučila sem se poslušati svoje telo in zanj redno skrbim z zdravo prehrano ter pazim, da ne prekoračim njegovih meja. Razvajam se kot najboljša mama na svetu, vsak dan. Moje zdravje se je močno okrepilo. Shujšala sem, moj krvni pritisk je spet normalen !!!, od seminarja dalje nimam več bolečih predmenstualnih simptomov, niti glavobolov in migren !!!, ki so me mučile dolga leta. In izpit na faksu sem opravila z vsemi možnimi točkami, brez katerekoli anksioznosti, ki me je prej spremljala pred vsakim preizkusom znanja.

Dejstvo, da sem zadela brezplačno vstopnico za tvoj seminar, je zame pomenilo najbolj vredno nagrado, ki bi jo lahko kadarkoli prejela. Niti 300 milijonov Eurov ne bi moglo ustvariti tega ekskluzivnega občutka, ki ga od seminarja dalje nosim v sebi.

Polona, ne najdem besed s katerimi bi se ti lahko zahvalila za vse, kar si mi pomagala razumeti o delovanju mojega telesa, mojih misli in moje energije. Solze mi polzijo po licu, medtem ko ti pišem to zelo zaslužno povratno informacijo. Besede so premalo, da bi lahko opisala te čudovite občutke, ki jih sedaj nosim v sebi. Edina izkušnja, ki bi se lahko primerjala s tem, kar doživljam danes, je bilo rojstvo mojega čudovitega sina. Počutim se tako mladostno in svobodno …