stian-foss

Stian Foss

Norveška

Od svojega rojstva sem prikovan na invalidski voziček. Polona mi je predlagala, da preizkusiva njeno terapijo in vidiva, če se da z njo vplivati na moje stanje. Brez pomislekov sem privolil. Nikoli ne bom pozabil občutkov, ki sem jih čutil v svoji glavi in po vsem telesu med izvajanjem terapije. Nikoli nisem še doživel, da bi nekdo lahko prevajal tako močno energijo v moje telo, brez da bi se me dotikal.

Kar naenkrat sem v svoji levi hemisferi začutil kako je občutek upora, ki me je držal prikovanega na invalidski voziček, začel popuščati. Vse se je zdelo enostavnejše in kar naenkrat je kri začela lahkotno teči po vsem telesu. Kot pri masaži, samo še bolj prijetno. Po terapiji je moje celotno telo začelo funkcionirati bolj celovito. Moje mišice so začele prvič v življenju sodelovati. Občutil sem nepopisen notranji mir.

Ker je moje celotno telo začelo sodelovati, sem se po terapiji prvič v življenju vpisal v fitnes. Krepim mišice nog, ker sem prepričan, da bo kmalu napočil dan, ko bom shodil …