cuteca-in-cujeca-delavnica

Delavnica Čuteča in čuječa

· Čas branja: 2 min

Delavnica Čuteča in čuječa je za vse ženske, ki bi

  • se rade globje povezale z žensko energijo v sebi
  • rade obudile vitalnost, senzualnost in kreativnost
  • se rade naučile sprejeti svoje telo in uživati v njem ter sokreirati z njim

Ženske smo od malih nog smo naučene, da smo daleč najbolj varne, če se poosebimo z moško energijo znotraj sebe. To pomeni, da večino dneva preživimo v glavi, odrezane od telesa, da smo non stop v akciji, non stop uspevamo in se oziramo v svet z vprašanjem kdo naj bom, da bom ljubljena in sprejeta …

Nič čudnega torej, da je fenomen, ki je zaznamoval ženske v 20-em stoletju nič drugega kot izgorelost …

Če je ženska poosebljena z moško energijo v sebi, odreže pomemben del sebe, potem pa  se poda na potovanje, v katerem nezavedno išče ta del sebe v svetu; v karieri, v partnerstvu, v nakupovanju, v odvisnosti od hrane/alkohola/substanc, vendar … Trajnega zadovoljstva, izpolnitve in radosti na dolgi rok ne najde, saj je vse v svetu zunaj nas podvrženo zakonu minljivosti.

Ker sem bila v tej pasti ujeta dolga leta tudi sama, vem kako se ženska počuti … Vem kako prazno je življenje, če ženska zgolj  preigrava vloge, ki jih od nje pričakuje družba, ne zna pa slišati modrosti svojega telesa, niti intuicije, kaj šele, da bi si upala slediti srčnim željam in v sebi začutiti radost in izpolnjenost. 

Prav zato sem ustvarila delavnico, ki sem jo poimenovala Čuteča in čuječa, s katero bi rada ženskam pokazala, da je življenje veliko bolj polno in čarobno, kot si ga predstavljajo. 

Ta delavnica je  del vikend programa Embody Feminine Energy, v katerem ženske popeljem na dvodnevno potovanje globoko vase, da spoznajo svoje vzorce, se soočijo s svojimi sencami, tem pogledajo v oči in jih zacelijo. 

Na delavnici Čuteča in čuječa predstavim prakse, ki jih ženske lahko takoj inkorporirajo v svoje vsakdanje življenje, da si povrnejo vitalnost, senzualnost in kreativnost. 

Vas zanima več o delavnici Čuteča in čuječa?

Za prijavo na delavnico ali če imate kakršnokoli dodatno vprašanje glede delavnice, izpolnite spodnji obrazec ali pa mi pišite na info@polonamursec.si.

Polja označena z zvezdico * so obvezna.

Politika varovanja zasebnosti
Deli naprej ...