V Access Consciousnessu obstaja preko 60 telesnih procesov, ki se konstantno izpopolnjujejo in prilagajajo teku časa in spremenjenim razmeram.

Kateri telesni proces je najmočnejši in ima največji vpliv na telo, pove telo samo, v nadaljevanju so opisani samo nekateri od bolj pogosto prakticiranih.

CELIČNI SPOMIN

Telesni proces Celični spomin je izrazito dinamičen in odklepa celice našega telesa iz spomina, v katerega so se ob določenem “travmatičnem dogodku”, kot so razne poškodbe in operacije, zataknile. Celicam omogoča, da se osvobodijo travmatičnega spomina, ki ga celica ni uspela opustiti in se vrnejo v prvotno funkcijo.

Izvaja se na zabrazgotinjenem tkivu kot tudi na mestih bolečine. Bolečine v našem telesu so namreč v veliko primerih “energetski imprint” starih poškodb, ki se jih več ne zavedamo.

BIOMIMETIČNO IN BIOMIMETRIČNO POSNEMANJE

S pomočjo telesnega procesa Biomimetično in biomimetrično posnemanje izkoreninimo in odstranimo iz telesa vse poglede, zaključke, sodbe, prepričanja, bolečine, bolezni in resničnosti, ki smo jih tekom življenja prevzeli od drugih oz. se umestili v njihov prostor.

Človek je socialno bitje. Ustvarjen je za interakcijo z ostalimi. Naša telesa se poleg zavednega načina učenja v večji meri poslužujejo tudi tistega drugega, nezavednega. Predvsem v otroštvu, ko so naše kapacitete učenja in pomnenja najbolj optimalne, velikokrat v želji, da bi razumeli, kaj se dogaja z drugimi osebami, v svoja telesa zaklenemo njihove omejitve in stanja oz. se poskušamo umestiti v njihov prostor. Ni naključje, da nas drugi vidijo, dostikrat pa tudi sami sebe, da z leti vedno bolj postajamo podobni svojim staršem oz. se obnašamo na enak način kot so se oni. S podporo biomimetičnega in biomimetričnega posnemanja te povezave razgradimo in tako v našem energetskem polju odpremo prostor za nove možnosti.

HORMONSKO RAVNOVESJE

Telesni proces Inicializacija, aktivacija in potenciranje generativnega in ustvarjalnega hormonskega ravnovesja spodbudi hormonsko ravnovesje v telesu na popolnoma naraven in blagodejen način.

Proces sam je zelo zaželjen pri ženskah, ki imajo težave s PMS (predmenstrualnim sindromom) ter z menopavzo, podpira pa hormonsko ravnovesje tudi v času nosečnosti in po porodu. Ta proces lajša oz. pozdravi težave s ščitnico, neplodnostjo kot tudi vse ostale težave hormonskega izvora.

POMLAJEVANJE

Namen tega telesnega procesa je poskrbeti, da se na našem telesu zabrišejo sledi staranja. Na popolnoma neinvaziven in naraven način spodbudimo telo, da se vrne v ravnovesje in pomladi brez uporabe kirurških posegov, krem, injekcij in podobnega. V telesu ustvarimo lahkotnost in pretočnost ter aktiviramo vse tiste predele, ki so pod vplivom naših sodb in pogledov o staranju, oslabili svoje delovanje.

Vsi zgoraj navedeni telesni procesi pri odrasli osebi trajajo približno eno uro.

Vas zanima več o tretmaju?

Če imate kakršnokoli vprašanje glede tretmaja ali njegove izvedbe, izpolnite spodnji obrazec.

Polja označena z zvezdico * so obvezna.

Politika varovanja zasebnosti